Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 lucruri pe care nu le stiai despre slabit

5 lucruri pe care nu le stiai despre slabit
Stii deja ca trebuie sa mananci mai multe fibre si mai putine grasimi saturate si ca bauturile carbogazoase sunt un fel de bomboane lichide. Dar stiai si de greseala de 134 de calorii pe care o faci la pranz?


1. Femeile care au fost rugate sa faca o lista a valorilor (privind relatiile, politica si religia) si apoi sa scrie despre cea mai importanta dintre ele au scazut mai mult in greutate, au avut un IMC mai mic si o talie mai ingusta, conform cercetatorilor de la Universitatea Standford si a celor de la Universitatea Waterloo din Canada. Autorii studiului cred ca, atunci cand ne concentram pe ceea ce este important pentru noi, ne simtim mai bien in legatura cu noi insine si ne controlam mai bine obiceiurile. Asa ajungem sa nu ne mai bazam pe mancare in vremuri de restriste.
2. Obiectul tau de a slabi este in contradictie cu dorinta restaurantelor de a obtine profit, deci, chiar daca trimiti inapoi cosul cu paine, ceri totul la gratar sau la abur, tot vei consuma mai multe calorii decat ti-ai propus. Daca mananci o singura data pe saptamana in oras poti acumula cam 1 kg pe an, conform unui studiu al US Department of Agriculture. Acelasi studiu spune ca omul obisnuit mananca de mai multe ori pe saptamana in oras si consuma cu 134 de calorii mai mult la fiecare masa.
3. Sexul nu consuma atata energie cat ti-ai inchipuit. Amorul ne face sa transiram si sa respiram sacadat, asa ca este cumva normal sa presupunem ca ardem multe calorii (cam intre 100 si 300 crede majoritatea dintre noi). Numai ca, in realitate, consumam numai 21 de calorii, cam cu 14 mai multe decat daca am fi vegetat ca o planta pe canapea. Sunt multe motive pentru care este bine la sanatate sa faci sex, dar arderea caloriilor nu este unul dintre el.
4. Daca faci mai mult sport, nu vei slabi mai mult. Se pare ca trebuie sa facem totul cu moderatie. Inclusiv sport. Barbatii sedentari care au facut sport zilnic vreme de 30 de minute au slabit mai mult dupa 13 saptamani decat cei care au lucrat la aceeasi intensitate vreme de o ora, spun cercetatorii danezi. Autorii studiului cred ca sesiunile mai scurte i-a inspirat pe barbati sa se ridice si sa se puna in miscare, arzand calorii si fara a mai avea dorinta de a le pune la loc. Sesiunile mai lungi i-a epuizat pe barbati si nu le-a mai lasat energie penrtu a merge pe scari, de exemplu. Acestia din urma au mancat si mai mult.
5. Exercitarea autocontrolului este un surpinzator drum catre bucurie. Cercetatorii de la Universitatea din Chicago au descoperit ca persoanele cu cel mai mare autocontrol au si o dispozitie pozitiva. Isi seteaza viata pentru a evita problemele si se simt bine in legatura cu propria persoana si cu viata in general. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre calorii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre arderea caloriilor

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0