Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 masti cosmetice cu fructe pentru frumusetea pielii tale

5 masti cosmetice cu fructe pentru frumusetea pielii tale
Pline de vitamine si minerale, fructelele hranesc pielea si o hidrateaza. Pentru un ten de invidiat, fara pete sau puncte negre, incearca mastile bio prezentate mai jos, care au rolul de a regenera pielea! Cele cinci fructe joaca un rol important in rutina de ingrijire a pielii, scrie care2.com.


Mastile cosmetice pe baza de fructe sunt de mare ajutor mai ales daca ai probleme cu tenul. Pentru a mentine supletea si stralucirea pielii incearca urmatoarele masti naturale:
Masca cu banane si miere
Bananele sunt pline de antioxidanti si substante nutritive precum vitamina A, B, C, magneziu, potasiu, si  acid folic. Acest fruct previne uscarea pielii si o hidrateaza, prevenind imbatranirea. Banana pisata si amestecata cu putina miere este ideala in sezonul rece.
Masca cu avocado si ulei de masline
Avocado contine grasimi mononesaturate care hranesc pielea si ii mentin aspectul tanar. Paseaza pulpa unui avocado, adauga o lingurita de ulei de masline si amesteca bine - masca ta hidratanta este gata! Aplic-o pe fata si gat si las-o sa actioneze timp de 15 minute. Clateste-te cu apa calda, apoi tamponeaza-ti fata cu un prosop.
Masca cu papaya
Tenul tau are numai de castigat de pe urma acestui fruct exotic, extrem de bogat in vitamina A si papaina. Papaya ajuta pielea sa scape de toxine, oferindu-i un aspect stralucitor. Pur si simplu aplica pulpa de papaya pe fata si gat si relaxeaza-te cateva minute, cu ochii inchisi. Spala-te apoi cu apa calduta, apoi cu apa rece. Pentru hidratarea pielii, amesteca o lingurita de miere si una de lapte. Pielea ta va fi mult mai fina.
Masca cu rosii si fulgi de ovaz
Ai aplicat vreodata pe fata o masca pe baza de rosii pentru a da stralucire pielii? Daca nu, ar trebui sa incerci. Rosiile bio te pot ajuta sa scapi de punctele negre, tonifica pielea si inchid porii.
Amesteca pulpa de rosii cu cativa fulgi de ovaz inmuiati in apa pentru a obtine o masca exfolianta.
Amesteca suc de lamaie cu pulpa de rosii pentru a obtine o masca de curatare.
Masca cu capsuni si iaurt
Secretul pielii ferme este vitamina C, care se gaseste din belsug in aceste fructe minunate. Zdrobeste 8-10 capsuni si adauga o lingurita de iaurt. Aplica aceasta delicioasa masca pe fata apoi indeparteaz-o dupa 20 de minute. Pielea ta va fi catifelata si stralucitoare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre masti cosmetice

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre masti naturale

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0