Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 masti cosmetice pentru tenul gras

de Alina Ilie la 2015-12-02
5 masti cosmetice pentru tenul gras
Mastile cosmetice pe baza de ingrediente naturale iti ofera o piele hidratata, sanatoasa, radianta. Pentru un ten curat si luminos, incearca aceste tratamente faciale naturiste:


1. Fulgi de ovaz, zeama de lamaie si mar

Pune intr-un blender ½ ceasca de fulgi de ovaz (pe care i-ai fiert in apa), o jumatate de mar si doua lingurite de zeama de lamaie. Curata tenul, apoi aplica aceasta masca pe zonele cu probleme. Se lasa sa actioneze 15 minute si apoi se spala tenul cu apa calduta.

2. Capsuni, albus de ou si miere

Tenul gras ne da mereu batai de cap. Iata o masca faciala care elimina excesul excesul de sebum. Se pune in blender o jumatate de ceasca de capsuni, o lingurita de miere, un albus de ou si o jumatate de lingurita de zeama de lamaie. Aplica masca pe fata si las-o 10 - 15 minute, apoi clateste cu apa calduta.

3. Lapte si ulei de lavada

Intr-un bol se amesteca doua picaturi de ulei esential de lavanda cu un sfert de ceasca de lapte integral. Cu un disc demachiant se curata porii cu aceasta lotiune. Se clateste cu apa calduta.

4. Suc de lamaie, rosii si castravete

Este un remediu excelent pentru a combate acneea. Pune in blender un castravete mic, o jumatate de rosie si doua linguri de zeama de lamaie. Masca se lasa timp 15 minute. Se curata cu apa calduta. Pentru rezultate uimitoare, utilizati acest tratament cel putin o data pe saptamana.

5. Salvie si iaurt

Aceasta masca curata tenul in profunzime. Se face o infuzie de salvie si se amesteca doua linguri din acest ceai cu o cutie mica de iaurt. Se aplica tratamentul pe fata si se lasa pana se usuca. Masca se curata cu apa rece.

Sursa: becomegorgeous.com.
Foto: www.eco-lina.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.25 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre masti cosmetice

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ten gras

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ten curat

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0