Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 masti pentru acnee pe care sa le faci acasa

de Sunt Fericita la 2021-04-15
5 masti pentru acnee pe care sa le faci acasa
Acneea reprezentata prin aparitia eczemelor si a erupriilor cutanate este unul dintre cele mai inestetice semne de la nivelul pielii. Apare din cauza multor bacterii si infectii de la nivelul pielii si poate sta pe ten saptamani intregi daca nu alegi produsele potrivite. Iti recomandam cateva masti naturale pe care le poti prepara singur acasa si care au rezultate vizibile imediat.


Masti pentru acnee de facut acasa
 

Ingredientele din compozitia mastilor pentru ten sunt factorul cel mai important, care fac diferenta in actiunile preparatului. Este important ca, inainte aplicarii mastilor, sa te asiguri ca pielea este perfect curata, porii sunt deschisi si masca actioneaza in tocmai. Asadar, iata care sunt cele mai recomandate masti pentru ten, pe care sa le faci acasa.
 
Masca cu bicarbinat de sodiu, ulei de cocos si miere
 
Ai nevoie de: o lingurita de bicarbonat de sodiu, o lingurita de ulei de cocos si o lingurita de miere. Toate ingredientele se amesteca intr-un bol si cu ajutorul unei pensule, aplici amestecul obtinut pe fata, evitand zona ochilor si a gurii si sprancenelor. Masca o lasi sa sactioneze pentru 10-15 minute, dupa care iti clatesti tenul cu apa calduta.
 
Masca pentru acnee cu turmeric, miere si iaurt
 
Pentru a-ti curata fata de acnee, ai nevoie de urmatoarele ingrediente: o lingurita de turmeric, o lingurita de miere, 3 lingurite de iaurt grecesc. Si in acest caz amesteci toate ingredientele intr-un bol si pasta obtinuta o aplici pe fata cu ajutorul unui tampon din bumbac. Ca si timp de actionare, masca are nevoie de 10-15 minute, dupa care o indepartezi cu ajutorul unui prosop. Ai grija ca masca are o culoare inchisa si poate pata obiectele din jur. 
 
Masca cu ceai verde, lamaie, zahar si miere
 
Ai nevoie de o lingurita de pudra de ceai verde, o lingura de miere, 3 lingurite de zahar brun si o lingurita de zeama de lamaie. Se amesteca toate ingredientele si se aplica pe fata, evitand zona ochilor, gura, dar si sprancenele. Trebuie sa iti masezi tenul pentru aproximativ 2 minute cu pasta obtinuta si sa o lasi sa actioneze pentru 15 minute. Dupa asta, clateste fata cu apa calduta.
 
Masca pentru acne cu scortisoara, miere si aloe vera
 
Ai nevoie doar de o lingurita de scortisoara, trei lingurite de miere si 2 lingurite de suc de aloe vera. Se amesteca toate ingredientele pana se obtine o pasta omogena si se lasa sa actioneze aproximativ 10 minute. Aceasta masca te va ajuta sa elimini punctele negre si sa iti reimprospatezi aspectul tenului. 
 
Masca pentru acne cu otet de mere, bicarbonat de sodiu si miere
 
Ai nevoie o lingurita de otet de mere, o lingurita de bicarbonat de sodiu si o lingurita de miere. Adaugi toate ingredientele intr-un bol si le amesteci pana obtii o pasta omogena. O aplici pe fata si o lasi sa actioneze pentru 15 minute, dupa care clatesti cu apa calduta.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.8 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0