Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 metode prin care sa nu te mai compari cu alte persoane

5 metode prin care sa nu te mai compari cu alte persoane
Atunci cand ne comparam continuu cu alti oameni, ajungem, fara sa ne dam seama, sa ne slabim singuri increderea in noi.


Trebuie sa ne acceptam si sa ne iubim asa cum suntem pentru ca fiecare om este frumos in felul sau. In primul rand, increderea in fortele proprii este un lucru esential in viata, iar atunci cand ne comparam cu ceilalti in permanenta, o sa ni se para ca nimic din ceea ce facem nu este indeajuns de bun.

1. Mai intai, aminteste-ti ca ai un ADN unic. Unele femei se nasc inzestrate cu o frumusete rapitoare, altele se nasc pur si simplu topmodele, iar alte femei suntem noi, toate celelalte. Sexy, atragatoare si interesante in stilul nostru.

2. Nu te invinui pentru ca nu ai la fel de mult succes ca alti oameni. Uneori, bagajul pe care il aduce cu sine ADN-ul nostru si istoria familiei ne poate influenta viata si ne poate determina sa ducem un anumit stil de viata. Asa ca atunci cand ni se pare ca am ratat o ocazie in ciuda faptului ca toti sortii au fost de partea noastra, sa ne amintim ca e posibil ca, in realitate, sa nu ne fi bucurat chiar de toate avantajele din lume, asa cum, din nou, unii oameni chiar se bucura. Vei reusi prin ceea ce esti, fara sa depinzi de alte avantaje.

3. Daca acum simti ca nu esti in locul potrivit, nu privi cu invidie la fosta ta colega din facultate care ocupa un post important. Este putin probabil ca tu sa iti doresti cu adevarata acelasi loc de munca. In realitate, ceea ce este bun pentru tine este pus deoparte. La momentul potrivit, vei avea parte de ceea ce iti place cu adevarat sa faci. Pana atunci insa, munceste cu drag si bucura-te de viata fara sa mai tii cont de ce, cat, cum si unde au ajuns alti oameni.

4. Nu uita de experienta pe care ai capatat-o pana in acest punct. Intamplarile prin care ai trecut in viata difera de cele ale altor oameni din jurul tau, iar asta te face, din nou, un om unic. Alege sa ramai cu acele invataminte si sa le folosesti in prezent pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus.


5. Incearca sa descoperi ce vrei sa schimbi si ce poti sa schimbi la tine. Dar nu te invinovati pentru ca nu esti o alta persoana. Cu siguranta, uneori este bine sa faci comparatii, dar numai atata vreme cat asta te ambitioneaza sa iti schimbi, de exemplu, regimul alimentar cu unul mai sanatos, sa faci miscare, sa te bucuri de lucruri pe care pana acum le-ai amanat s.a.m.d.

Nu spune niciodata ca alte persoane fac o multime de activitati, iar tu nu faci nimic si, prin urmare, viata ta e searbada si plictisitoare. Sunt convinsa ca nu e asa. Si mai stiu ca esti un om special si frumos care isi poate schimba oricand atitudinea. Incepe chiar de astazi, printr-un zambet!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 14 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre schimbare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre incredere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre adn

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0