Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 modele de unghii rosii cu care vei face furori

de Viorica Ghinea la 2018-04-03
5 modele de unghii rosii cu care vei face furori
Unghiile rosii sunt o manichiura clasica, iar caracteristicile care reprezinta cel mai bine astfel de modele sunt eleganta, feminitatea si senzualitatea. Indrazneste sa fii altfel decat alte reprezentante ale sexului frumos si indreapta-ti atentia spre modele de unghii rosii originale. Uita de varianta clasica si inspira-te din urmatoarele idei de manichiura!


1. Unghii rosii cu aplicatii glam

Iti plac modelele de manichiura mai simple, dar in acelasi timp esti in cautarea unor detalii care sa faca diferenta? Atunci iti sugeram sa optezi pentru urmatorul model. Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti o nuanta de oja rosie si sa aplici cateva detalii aurii. Efectul va fi fabulos! Vei reusi sa impresionezi celelalte prezente feminine din viata ta fara sa depui prea mult efort in acest sens.

2. Model de unghii rosii cu simboluri

Un alt model de unghii rosii care te va ajuta sa te faci remarcata cu usurinta este cel cu simboluri. Combinatia dintre rosu si auriu exprima rafinament si bun-gust, asa ca ar fi pacat sa nu te bucuri de farmecul pe care il confera. Singura regula a acestui tip de manichiura este sa nu realizezi modelele respective pe toate unghiile, ci doar pe cateva dintre acestea: inelar si degetul mijlociu.

3. Manichiura cu motive ludice

Daca esti o fire mai creativa si mai copilaroasa, atunci nu orice model de unghii rosii ti se potriveste. Ai nevoie de unul care sa se plieze pe caracteristicile tale. Bulinele sunt cuvintele cheie in acest caz. Combina mai multe oje pentru a crea un efect cat mai interesant. In modelul de mai jos s-a folosit rosu, alb si negru, dar te poti juca si cu alte nuante.

 

A post shared by Mo Maree (@momaree21) on

4. Idee de unghii rosii cu fulgi de zapada

Avand in vedere ca sezonul rece ne bate la usa, inspira-te din simbolurile acestuia si creeaza o manichiura cu care sa te faci remarcata la fiecare pas. Spre exemplu, poti sa transformi fulgii de nea in vedeta manichiurii tale. Pentru un aspect festiv, foloseste o oja rosie marsala cu sclipici. Nu vei da gres cu acest model la ocaziile speciale.

5. Model de manichiura cu glitter

Glitterul este elementul care te ajuta mereu sa iesi din anonimat. Modelul nostru preferat  implica o combinatie clasica, dar nemuritoare in domeniul beauty: rosu si negru. Aplica glitter pe unghiile pe care ai aplicat oja neagra (degetul aratator si cel mijlociu). Daca nu ai glitter la indemana ori nu ai curaj sa il porti, atunci mizeaza pe un joc cromatic realizat din doua-trei oje in anunte pasionale.



Care dintre aceste modele de unghii rosii este preferatul tau?



Foto: instagram.com, pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.87 din 5 - 15 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre manichiura

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre oja

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre modele de unghii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0