Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 moduri prin care somnul face minuni pentru frumusetea ta

de Alina Negrutiu la 2014-05-28
5 moduri prin care somnul face minuni pentru frumusetea ta
Cui nu-i place un somn de noapte bun? Dar cu toate termenele limita, orele suplimentare la birou si stresul care este intretesut cu viata insasi, somnul este ultimul lucru la care ne gandim zilele astea. Numai ca, mai devreme sau mai tarziu, semnele privarii de somn incep sa se vada.


Efectele se remarca la nivelul sanatatii, al starii de bine, inclusiv la cum arata parul si pielea. Desi ai putea sa te gandesti mai mult la sanatate decat la frumusete, nu uita ca pielea este cea care da semnalul inaintarii in varsta. Este important sa-ti facul somnul de frumusete, daca vrei sa fii mai frumoasa. Iata cum somnul iti influenteaza pielea si parul.
Amana imbatranirea prematura a pielii.
Ridurile, laba gastii – daca vrei sa le tii la distanta, este esential sa dormi. Din moment ce pielea femeilor este mai sensibila decat a barbatilor, este cu atat mai important pentru ele sa-si faca somnul de frumusete. Ridurile nu mai apar dupa 35 de ani, ci chiar inainte de 30 de ani. Stilul de viata accelerat a adus cu sine cateva schimbari, privarea de somn fiind una dintre ele. Iar aceasta duce la imbatranirea prematura a pielii. Dormi asadar 7-8 ore pe noapte.
Previne cearcanele.
Evident, nu? Daca nu dormi cateva nopti la rand, te vei alege cu nistea cearcane de toata frumusetea. Vasele de sange de sub ochi devin usor vizibile prin piele cand nu dormi. Acestea sunt cearcanele. Ochii umflati sunt o alta problema a privarii de somn. Poti ascudne aceste probleme cu machiaj, dar trebuie sa intelegi care este problema care le produce pentru a le preveni.
Iti mentine o imagine tanara.
Cand dormi cat trebuie, pielea arata proaspata si tanara. Si asta pentru ca nu este supusa niciunui stres si celulele epiteliale au sansa de a se repara in timpul noptii. Cand ramai in urma cu somnul, pari mai batrana decat esti in realitate.
Previne caderea parului.
Da, privarea de somn este un factor care duce la caderea parului. Poate nu-ti dai seama, dar, pentru a avea o podoaba capilara de invidiat, trebuie sa dormi. Nu poti beneficia de reinnoirea foliculilor de par intr-o stare de stres. Daca mor mai multi foliculi decat sunt produsi, ajungi sa-ti pierzi parul intr-un ritm arpid. Daca pierzi mai mult de 100 de fire pe zi, este un semnal de alarma serios.
Ajuta sa reintinereasca pielea.
Cercetarile arata ca oamenii  care nu dorm bine au o piele care nus e poate regenera la fel de repede ca a altora. Pielea noastra este expusa la factori interni si externi care impiedica procesul de recuperare. Ne referim la expunerea la razele de soare, la stres, poluare etc. Daca nu dormi, impiedici si mai mult procesul de reintinerire a pielii facand-o mai slaba si mai putin elastica.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre somn

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre frumusete

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0