Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 obiceiuri la care trebuie sa renuntam daca mergem la sala de sport

de Ana-Maria Tudor la 2014-09-11
5 obiceiuri la care trebuie sa renuntam daca mergem la sala de sport
Sala de sport a devenit deja un obicei in stilul de viata al romanilor, insa putini dintre efectueaza corect exercitiile si se dedica orei de activitate fizica fara sa fie distrasi de cei din jur, ori de telefonul mobil.


Daca ai decis sa mergi la sala, fie pentru a te mentine in forma, fie pentru a scapa de cateva kilograme, nu este necesar doar sa iti semnezi prezenta! In cele 60 de minute petrecute la sala incearca sa ignori ceea ce este in jur si sa te concentrezi doar pe activitati fizica, fara sa tragi de timp si sa faci pauze dese.

Iata 5 greseli pe care le facem atunci cand mergem la sala:

1. Bauturile energizante


DE fiecare data cand mergi la antrenament obsnuiesti sa consumi o bautura energizanta, care sa te ajute sa lucrezi mai mult/mai bine? Gresesti! Chiar daca energizantele te ajuta sa te revigorezi rapid, contin o multime de zaharuri si calorii, care vor sta in calea ambitiei tale de a scapa de cele cateva kilograme in plus. In schimb, apa plata, trebuie sa devina prietena ta cea mai buna!

2. Antrenamentele lungi si usoare

Credeai ca reprezinta solutia ideala pentru tine? Antrenamentele lungi si dese sunt potrivite doar pentru oamenii lenesi, insa nu sunt recomandate pentru cei care isi doresc sa slabeasca. O jumatate de ora de efort intensa te va ajuta mai multe decat o ora si jumatate de activitate fizica relatis usoara.

3. Pauzele dese

Ai ajuns la sala de sport? Ia-ti repede echipamentul si apuca-te de treaba! Inchide-ti telefonul si nu sta de vorba cu cei din jur! Scopul tau este sa muncesti, sa transpiri si sa slabesti, doar nu ai iesit la plimbare sa socializezi! Cu cat tragi mai mult de timp, cu atat de indepartezi mai tare de scopul pentru care esti acolo.

4. Exercitiile la bicicleta electrica

Desi este simplu si comod, bicicleta electrica este doar un aparat plictisitor care lucreaza mai mult decat tine, asa ca nu te va ajuta prea mult. Apeleaza in schimb la antrenamentele care depind de tine - exercitii de aerobic, sarituri, alergare.

5. Lipsa antrenamentului de forta

Daca antrenamentul fizic recomandat pentru a pierde in greutate ar fi asa de simplu, toata lumea ar apela la el! Si toti am fi manechine! Apeleaza macar la o ora de exercitii de fitness pe saptamana, care te va ajuta la cresterea ritmului cardiac si iti dezvolta musculatura. Trebuie sa stii ca odata cu cresterea masei musculare iti va determina muschii sa consume mai multe calorii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sala

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sala de sport

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0