Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 pasi mici pentru o viata schimbata in BINE!

de Sunt Fericita la 2014-12-15
5 pasi mici pentru o viata schimbata in BINE!
Vrem sa ducem vieti bune, frumoase, pline de bucurie, de clipe exceptionale. Vrem sa ducem vieti pline de semnificatie si sa traim in prezent.


Pana la urma, cam la asta se reduce totul. Daca traiesti in trecut sau daca traiesti in viitor, acolo unde lucrurile intotdeauna vor fi mai bune decat sunt acum sau din contra, mai rele fiindca iti faci griji...

Care sunt cele 5 schimbari pe care sa le faci pentru o viata mai buna:

1. Renunta la relatiile toxice. Cu siguranta ai si tu "prieteni" care nu fac decat sa te traga in jos, sa te opreasca din a-ti incepe afacerea, sa te tina in loc atunci cand vrei sa incepi un curs nou. Renunta la toti oamenii care iti aduc in viata stres si care iti alunga fericirea.

2. Renunta la locul de munca daca nu mai este ceea ce iti doresti. Banii vin si se duc. Dar ceea ce ramane este munca semnificativa, spre care poti privi in urma si spune cu mandrie ca este realizata de tine.

Daca nu te poti mandri cu munca ta, daca nu vii la munca zambind, cu placere, mai bine nu o face. In acest moment sunt cca 15.000 de locuri de munca vacante la nivel national. Unul poate fi al tau.

3. Renunta la regrete, greseli din trecut, relatii esuate, esecuri din cariera, intamplari nefericite. Cu siguranta ca te poti auto-surprinde gandindu-te la tot felul de lucruri din trecut. Esential este sa nu o mai faci pentru ca nu iti aduc nimic bun, devenind experiente pe care alegi sa le tot retraiesti. Emotiile negative pe care le-ai simtit odata, se vor reintoarce in viata ta, afectandu-ti prezentul.

4. Renunta la orice obicei nesanatos: tigari, alcool in exces, mancare nesanatoasa, lipsa sportului samd. Poti aduce un plus de valoare in viata ta doar daca incerci. Nu va fi usor, dar va merita.

5. Alege sa fii un optimist incurabil. Optimistii au vieti net superioare fata de pesimisti. Optimistii pot vedea orice urma de pozitivism in orice situatie s-ar afla. Si interesant este ca sunt si primii care gasesc o solutie acolo unde de multe ori pesimistii raman paralizati de anxietate.

Sa aveti succes in tot ceea ce faceti!


sursa foto: Wikimedia Commons

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre o viata mai buna

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0