Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 secrete de vedeta pe care le vei iubi

5 secrete de vedeta pe care le vei iubi
Lumea este innebunita sa vada cum apar vedetele pe covorul rosu (la gala Oscarurilor, la Cannes, la the Golden Globes). Dar fascinatia noastra fata de liderii stilului nu se opreste aici. Sunt multe de invatat de la cele mai frumoase femei ale lumii.


S-ar putea sa te bucure sa auzi va nu numai produsele si tratamentele scumpe sunt cele care le ajuta de dive sa se mentina. Pentru cele mai multe, pielea fara defecte si corpurile lucrate se obtine prin mduri cat se poate de accesibile.
Cate Blanchett foloseste ulei de macadamia si de masline pentru a da moliciune pielii. Actrita Emma Stone este adepta uleiului din seminte de struguri. Aishwarya Rai, considerata de multi cea mai frumoasa femeie din lume, foloseste un amestec facut in casa de faina de naut, turmeric si lapte pentru a-si mentine pielea perfecta, dar si felii de castrevete sub ochi. Michelle Yeoh se spala pe fata cu apa cu suc de lamaie. Scarlett Johansson crede in puterea otetului de cidru de mere pentru chipul ei.
2. Mini antrenamente

Foloseste toate secundele libere pentru a mai arde cateva calorii: Yeoh face exercitii de stretching si genuflexiuni in timp ce se spala pe dinti. Jessica Biel, cunoscuta si ca d-na Justin Timberlake, isi pastreaza picioarele sculptate facand genuflexiuni la perete de cateva ori pe zi, mai ales cand vorbeste la telefon!
3. Zatul de cafea

Halle Berry amesteca zatul de cafea cu geld e dus pentru a-si stimula fluxul sangvin si pentr a-si exfolia pielea. Se crede ca amestecul ar fi bun (datorita cofeinei) sa inalture aspectul de piele lasata.
4. Piure de capsuni

Piureul de capsuni amestecat cu miere, avocado sau iaurt poate aduce luminozitate tenului. Dar Catherine Zeta-Jones il foloseste si pentru a-si albi dintii. Capsunile contin acid malic, un agent natural de albire.
5. Masaj al scalpului

Megastarul bollywoodian Kareena Kapoor incalzeste ulei de masline pentru a-si masa scalpul si pentru a da stralucire parului, Merge si uleiul de nuca de cocos sau cel de migdale. In plus, te vei si relaxa, ceea ce este iar bun la sanatate.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre frumusete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre trucuri de frumusete

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0