Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 semne care iti arata ca el este barbatul potrivit pentru tine

5 semne care iti arata ca el este barbatul potrivit pentru tine
In ciuda filmelor romantice si a cartilor de dragoste pe care le-ai vazut sau citit, nimeni in afara de tine nu iti poate spune daca cel pe care il iubesti este barbatul potrivit pentru tine. Unii ar spune ca nici dragostea la prima vedere nu exista. De obicei, dureaza ceva timp pana iti poti da seama da ca el este alesul si pentru asta nu ai nevoie numai de instinct. Desi nu exista o reteta exacta, iata cateva semne care iti pot arata daca el este barbatul potrivit pentru tine...


Intre voi exista respect reciproc
Respectul ar trebui sa fie primul pe lista calitatilor obligatorii la barbatul ales. Si poti stii ca te respecta daca e dispus sa faca compromisuri, te asculta cand ii spui grijile si sentimentele, observa cand e ceva in neregula cu tine si te intreaba ce este, iti apreciaza opiniile si este bucuros cand reusesti sa faci ceva important. Desigur, respectul trebuie sa fie reciproc.

Are calitatile pe care le doresti la un barbat
In mod obisnuit, ar trebui sa stii ce calitati iti doresti sa aiba barbatul cu care sa fii impreuna - desigur, asta tine de varsta si de experienta. Daca te ajuta cumva, scrie o lista cu 10 calitati pe care vrei sa le aiba barbatul potrivit pentru tine, dintre care 5 sa fie absolut obligatorii. Desi nu exista om perfect, nu iti cobora standardele; nu renunta la cele 5 calitati pe care le doresti si nu te gandi ca vei putea sa il schimbi.
 
Va ghidati in viata dupa aceleasi valori
Care este cel mai important lucru pentru tine? Dupa ce valori iti traiesti viata? Aceste sunt intrebari importante atat pentru tine, cat si pentru relatia pe care ti-o doresti. Daca iubitul nu iti impartaseste valorile si nu crede in aceleasi lucruri pe care le respecti tu, atunci asta ar trebui sa fie un semn de alarma. Este destul de deranjant sa renunti la valorile care iti ghideaza viata, pentru ca aceste valori te caracterizeaza, ca om.

Intuitia iti spune ca el este alesul
Nu trebuie sa iti ignori niciodata intuitia, dar nici sa lasi acest "sentiment" sa iti determine viata. Serveste-te de intuitie ca de un ghid sau un sfat. Nu uita sa intuitia aceasta nu inseamna numai ca te simti atrasa de el, ci se refera la acel sentiment ciudat, ca atunci cand "stii" anumite lucruri.

Poti fii tu insati cand esti cu el
Nu te vei simti niciodata apreciata alaturi de un om care incearca sa te schimbe sau care nu te poate iubi cu toate defectele pe care le ai (am spus ca nu exista nici un om perfect, deci nici tu nu esti). Dar daca te poti desfasura fara inhibitii alaturi de el, daca poti fii tu insati in preajma lui, atunci inseamna ca accepta atat latura ta puternica, cat si cea slaba sau greselile pe care le faci (si le poate face orice om, oricand). Daca poti fii tu insati langa el, atunci te vei simti libera - libra sa il iubesti.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.38 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre barbat

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre potrivit

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre respect

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre calitati

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0