Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 sfaturi prin care sa economisesti bani atunci cand cumperi incaltaminte

de Sunt Fericita la 2017-09-07
5 sfaturi prin care sa economisesti bani atunci cand cumperi incaltaminte
Reusita de a economisi bani pe incaltaminte tine in principal de mici ajustari cu privire la modul in care cumperi si locurile de unde o faci. Daca poti face schimbari cu privire la stilul in care faci cumparaturi, vei putea sa economisesti foarte multi bani.


Ramai clasic

Prima strategie este sa te concentrezi pe achizitionarea de incaltaminte cu stiluri clasice. S-ar putea sa fie distractiv sa-ti cumperi cele mai de actualitate trenduri in materie de incaltaminte, dar problema este ca peste 1-2 sezoane aceste modele vor parea invechite si demodate.

Astfel, daca tot vei investi o suma semnificativa de bani in achizitionarea unor perechi de incaltaminte, asigura-te ca vor fi utilizabile pentru o perioada mare de timp. Alegerea unor modele care sunt clasice si stilate va insemna ca vei obtine o valoare mai mare pentru banii investiti.

Culori neutre

In aceeasi linie cu principiul de mai sus, este recomandat sa-ti achizitionezi incaltaminte care sa aiba culori neutre. Asortarea pantofilor tai cu fiecare nuanta din garderoba ta de haine este o modalitate sigura prin care sa-ti epuizezi bugetul.

Alege intre trei si cinci culori care sa se asorteze cu majoritatea articolelor tale vestimentare. De cele mai multe ori, in cazul incaltamintei de barbati, negru si maro vor fi doua dintre aceste nuante. Desigur, vei vrea sa adaugi si albul in ecuatie, si cateva culori mai accentuate. Tine minte insa: odata ce ti-ai ales culorile, nu achizitiona haine sau accesorii care sa nu se potriveasca cu paleta ta de nuante.

Scump inseamna economie

Ar putea suna ca un paradox, dar una dintre cele mai bune modalitati prin care sa economisesti bani este sa cheltuiesti mai mult pe fiecare pereche de incaltaminte cumparata. Daca iti cumperi incaltaminte de buna calitate, aceasta va rezista pentru ani buni, si astfel vei ajunge sa faci economii pe termen lung.

De unde cumperi

Poti economisi bani si prin identificarea locurilor potrivite din care sa-ti cumperi incaltamintea. Exista numeroase site-uri online care ofera discount-uri surpriza si transport gratuit la livrare. Daca stii ce anume iti doresti, si esti dispus sa cauti pentru a gasi cea mai avantajoasa oferta, cu siguranta vei face economii.

Cand cumperi

In final, poti inregistra economii si daca vei face cumparaturile de incaltaminte in perioada potrivita a anului. De exemplu, in loc sa-ti cumperi pantofi pentru sezonul de primavara chiar atunci cand acesta incepe, asteapta cateva luni si cumpara atunci cand preturile incep sa scada. Sau si mai bine, asteapta pana la perioada de lichidare de stocuri de la finalul sezonului si cumpara-ti incaltamintea pentru anul viitor.


Foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre incaltaminte

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre articole vestimentare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre calitate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre economii

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0