Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 solutii pentru ca vopseaua de par sa reziste mai mult timp

de Viorica Ghinea la 2020-10-13
5 solutii pentru ca vopseaua de par sa reziste mai mult timp
Toate reprezentantele sexului frumos stiu cat de important este ca vopseaua de par sa reziste cat mai mult timp. Nu numai ca podoaba capilara are un aspect mai frumos, dar nici nu mai cheltui bani des pentru o noua colorare si nici nu mai pierzi timp. Iata la ce solutii poti sa apelezi pentru ca parul tau vopsit sa nu isi mai piarda stralucirea si nici sa nu se mai decoloreze asa repede!


Ce trebuie sa faci pentru ca vopseaua de par sa reziste mai mult timp


1. Foloseste produse destinate parului vopsit

De la samponul pe care il utilizezi pana la balsam si masti, include in ritualul tau de ingrijire a parului produse special concepute pentru parul vopsit. Acestea previn decolorarea si mentin stralucirea si aspectul fresh, prelungind astfel viata vopselei. Asadar, investeste intr-o gama destinata parului vopsit si vei realiza curand ca isi merita toti banii.

2. Spala-te mai rar pe cap

Daca obisnuiesti sa te speli zilnic pe cap, nu este de mirare ca vopseaua ta de par isi pierde rapid farmecul. Nu ar trebui sa iti samponezi podoaba capilara mai des de doua ori pe saptamana, altfel vei ajunge sa te vopsesti in exces pentru a pastra un look fresh mereu. De asemenea, fii atenta la tipul de sampon pe care il folosesti. Un produs cu actiune dura va face ca intensitatea culorii sa se piarda considerabil la fiecare spalare. Mizeaza pe unul cu efecte blande, special conceput pentru parul vopsit si vei uita de aceasta problema.

3. Foloseste mai rar placa si ondulatorul de par

Evita sa folosesti in exces instrumentele de coafare fiindca afecteaza nuanta vopselei. De altfel, acestea afecteaza si sanatatea parului, asa ca ar trebui sa aplici inainte de utilizarea lor un produs care ofera protectie termica. Acesta protejeaza podoaba capilara impotriva umiditatii si a caldurii pe care le emana produsele de styling si netezeste firele de par.


4. Protejeaza-ti podoaba capilara de efectele nocive ale soarelui

Produsele cu factor de protectie nu se aplica doar pe piele, ci si pe podoaba capilara. Investeste intr-un spray special conceput pentru ingrijirea parului in timpul sezonului estival si nu uita sa iti acoperi parul cu accesorii atunci cand stai mai multe ore in soare. Palaria de plaja ori o esarfa nu ar trebui sa iti lipseasca din geanta de plaja.

5. Rasfata-ti parul cu tratamente profesionale

Parul vopsit are nevoie de o ingrijire speciala, astfel ca nu trebuie sa neglijezi vizitele la un salon beauty. Daca specialistul iti recomanda sa revii dupa vopsire pentru un tratament special, atunci ar trebui sa tii cont de indrumarile acestuia, cu atat mai mult daca ai cheltuit multi bani pentru vopsirea parului. Ar fi pacat ca podoaba capilara sa isi piarda din farmec dupa doar cateva saptamani.

Pune in practica aceste sfaturi si te vei bucura mai mult timp de efectul pe care il ofera vopseaua parului tau. Podoaba ta capilara nu isi va mai pierde stralucirea si intensitatea repede, ci  o vei putea etala mandra mai mult timp.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 11 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vopsea de par

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre par vopsit

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre aranjarea parului

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0