Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 tratamente naturiste pentru ingrijirea unghiilor

de Sunt Fericita la 2020-10-07
5 tratamente naturiste pentru ingrijirea unghiilor
O manichiura frumoasa si ingrijita este obligatorie pentru orice doamna. Nu putem sa mergem la o cina de afaceri, la o intalnire si nici macar la birou cu unghii ingalbenite sau cu oja sarita, ar denota lipsa de respect in primul rand fata de noi. Iar atunci cand noi insine nu ne respectam, ce pretentii sa mai avem de la ceilalti?


Pentru a evita astfel de situatii neplacute, va recomandam cateva tratamente pe care le puteti face acasa, pentru ingrijirea unghiilor:

Tratament naturist impotriva unghiilor patate
Unghiile se ingalbenesc sau capaca nuante inchise de cele mai multe ori din cauza pigmentilor din oja, dar si din cauza deficientelor de zinc din organism. Tratamentul ideal pentru a scapa de unghii patate poate fi facut chiar la tine acasa, dintr-un amestec de bicarbonat de sodiu (o lingurita) cu apa oxigenata (o lingurita). Amestecati cele doua ingrediente si tamponati cu un betisor umed solutia rezultata direct pe unghii si lasati sa actioneze 10 minute. La final puteti masa usor unghiile cu ulei de masline sau ulei de argan, ideal pentru o buna hidratare.

Tratament naturist impotriva deteriorarii unghiilor
In special persoanele care fac des treburi casnice, care au de a face cu substante toxice, observa cum unghiile se deterioreaza pe zi ce trece. De asemenea, deteriorarea unghiilor apare si in cazul lipsei calciului in organism. Pentru a trata unghiile deteriorate puteti face un tratament naturist dintr-o lingura de ulei de masline sau ulei de argan cu o lingura de otet de mere. Lasati unghiile la inmuiat intr-un bol timp de 10 minute si repetati actiunea timp de o saptamana.

Tratament naturist impotriva ruperii unghiilor
Unghiile tale nu mai sunt de mult timp rezistente si preferi sa le tai la cateva zile pentru a nu se rupe singure? Incearca sa aplici un tratament natural, care ajuta la intarirea unghiilor. Pune intr-un bol o lingura de miere cu doua galbenusuri si putin lapte caldut. Amestecati ingredientele bine, pana cand compozitia se omogenizeaza, iar apoi tintei mainile inmuiate timp de 15 minute. Repetati o data la cateva zile.

Tratament naturist care ajuta la cresterea unghiilor
Majoritatea femeilor isi doresc unghii lungi si sanatoase, insa nu toate avem acest noroc. Daca vreti sa va ajutati unghiile sa creasca mai repede si mai sanatos va recomandam un tratament naturist pe care il puteti face singure. Puneti intr-un vas 10 linguri de apa, o lingura de ulei si un praf de piper rosu si lasati sa fiarba compozitia. Lasati apoi solutia rezultata la racit si inmuiati unghile pentru 20 de minute. Repetati o data pe luna.

Tratament naturist pentu cuticule
Cuticulele pot da impresia unui aspect urat si neingrijit al unghiei, motiv pentru care trebuie sa avem mare grija de ele. Chiar daca nu iti place sa le tai, poti macar sa aplici un tratament care sa le ajute sa se mentina frumoase si sanatoase. Aplica seara inainte de culcare un amestec de ulei de masline cu miere si maseaza usor cuticulele pentru cateva minute. Vei observa ca acest obicei se va reflecta intr-un aspect ingrijit al mainilor tale!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.19 din 5 - 24 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tratament naturist

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tratament natural

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0