Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 trucuri care te ajuta sa slabesti rapid si sanatos

de Ana-Maria Tudor la 2015-05-04
5 trucuri care te ajuta sa slabesti rapid si sanatos
Incercarea de a scapa rapid de kilogramele in plus nu reprezinta o metoda sanatoasa pentru organism si nici prea eficienta. Pentru a slabi rapid, multe persoane apeleaza la infometare - o metoda gresita si periculoasa, arata medicii nutritionisti.


Medicii recomanda ca in momentul in care ne hotaram sa scapam de kilogramele in plus, sa ne inarmam cu rabdare, sa incepem prin reducerea aportului caloric zilnic si sa apelam la activitatile fizice care ne ajuta sa ardem din caloriile acumulate peste zi.
Iata cateva trucuri care va vor ajuta sa slabesti mai usor:
1. Noteaza intr-un carnetel tot ce mananci in fiecare zi

Studiile de specialitate arata ca persoanele care au un jurnal alimentar actualizat incep sa consume cu cel putin 15% mai putine calorii decat cei care nu au acest obicei. Asta pentru ca incep sa fie mai atenti la fiecare produs pe care il consuma si opteaza tot mai mult pentru produsele naturale, cu un continut scazut de grasimi. De asemenea, ei incep usor usor sa renunte la produsele de panificatie, sosuri, condimente, chips-uri si bauturi carbogazoase.
2. Adauga 10 procente atunci cand iti calculezi caloriile zilnice
Daca urmezi un regim alimentar care iti impune un numar limitat de calorii zilnic, trebuie sa stii ca este important sa nu le calculezi chiar la fix. Daca la primul calcul ai impresia ca ai consumat astazi 1.700 de calorii, adauga inca 170 peste estimarile tale initiale si incearca sa te incadrezi astfel in meniul stabilit.
3. Gandeste pozitiv
Daca iti spui continuu in mintea ta ca nu poti renunta la desertul zilnic sau la produsele fast-food, ei bine, nu vei reusi! De asemenea, daca ai impresia ca este prea mult pentru tine sa mergi de trei ori pe saptamana la sala ori ca nu vei reusi sa inlocuiesti liftul cu urcatul pe scari, chiar asa va fi. Schimba-ti perspectivele si incurajeaza-te singura! Pentru a reusi sa pierzi in greutate si sa iti urmezi planul propus, spune-ti tot timpul "pot sa slabesc", "ma simt bine cand mananc sanatos", "abia astept sa merg la sala de fitness din nou".
4. Dupa micul dejun, sticla de apa nu trebuie sa iti lipseasca
Daca la micul dejun iti este permis sa consumi un pahar de suc natural de portocale, pentru restul zilei apa va fi cel mai bun prieten al tau. Inainte de masa, dupa masa si chiar intre mese, incearca sa bei cat mai multa apa.
5. Nu iti termina niciodata portia
Indiferent daca obisnuiesti sa mananci la restaurant sau acasa, incearca sa iti imparti portia in patru parti egale. Adevarata provocare este sa te opresti din mancat dupa ce ai mancat doar trei dintre ei, lasand-o pe cea de-a patra in farfurie. Sau renunta la paharul de suc de portocale dupa micul dejun. Vei reusi astfel sa consumi cu aproximativ 100 de calorii mai putin decat in general.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.9 din 5 - 10 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cure de slabire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0