Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 trucuri pentru a slabi rapid si sanatos

de Sunt Fericita la 2015-08-14
5 trucuri pentru a slabi rapid si sanatos
Vrei sa slabesti rapid si sanatos? Nu ai nevoie de o dieta minune si nici nu trebuie sa recurgi la infometare! Secretul consta intr-un stil de viata sanatos!


De ce toate femeile isi doresc sa slabeasca doar pe timpul verii, atunci cand se pregatesc sa plece in concediu, cand realizeaza ca nu le mai vine bine costumul de baie de anul trecut? De ce nu incercam sa ne mentinem in forma mereu, sa slabim pentru sanatatea noastra si sa avem o dieta bine pusa la punct tot timpul anului?

E o intrebare la care evident ca nu o sa primesc un raspuns, insa am cateva ponturi pentru tine, daca iti doresti sa slabesti repede si sanatos:

Hidrateaza-te, hidrateaza-te, hidrateaza-te!
Apa face minuni pentru sanatatea dar si pentru silueta ta! Incearca sa bei cel putin 1,5 - 2 litri de apa zilnic pentru a-ti ajuta organismul sa se hidrateze corect si sa elimine toxinele rapid.

Gustari intre mese
Chiar daca nu simti tot timpul nevoia de a manca ceva intre mic dejun si pranz sau intre pranz si cina, nutritionistii recomanda gustarile dintre mese, care previn aparitia infometarii, iar astfel vom manca mai putin. Alege pentru gustarea dintre mese un fruct de sezon, un smoothie natural sau cateva migdale.

Odihneste-te corespunzator
Greutatea corporala este afectata semnificativ de calitatea somnului. Este obligatoriu pentru sanatatea ta sa dormi cel putin sapte-opt ore pe noapte, sa nu ai gadget-uri electronice si sa aerisesti camera in care dormi.

Adopta o alimentatie sanatoasa
Invata sa citesti etichetele alimentelor pe care le cumperi si consuma pe cat este posibil alimente preparate chiar de tine acasa.

Miscarea este cheia
De la mersul pe jos, pana la efectuarea activitatilor casnice, la jogging sau la mersul la sala, orice activitate fizica te ajuta sa ai o silueta supla si tonifiata.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.56 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cure de slabire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabeste sanatos

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0