Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 trucuri pentru alegerea costumului de baie ideal pentru corpul tau

de Ana-Maria Tudor la 2014-07-01
5 trucuri pentru alegerea costumului de baie ideal pentru corpul tau
Ti-ai planificat concediul si urmeaza sa petreci cateva zile pe litoral? Ti-ai ales costumul de baie potrivit? Daca nu ai facut-o inca este mai bine, pentru ca ai timp sa primesti sfaturile noastre si sa arati ca o zeita pe plaja!


Fiecare dintre noi suntem complexate de o parte a corpului nostru. Fie ca suntem mici de inaltime, fie prea inalte, fie avem putina burtica, fie sanii prea mici, fie umerii lati. Ti se pare ca un costum de baie nu poate masca niciuna dintre aceste probleme, nu-i asa?
Ne pare bine sa iti spunem ca...te inseli! Iata cateva trucuri pentru a arata perfect, intr-un costum de baie ideal, in functie de forma corpului tau:
Vrei sa maschezi cateva zone ale corpului? Sa ascunzi cele cateva kilograme in plus? Sa nu iti arati burtica pe plaja? Alege costumul de baie intreg, insa ai grija sa eviti modelele cu dungi orizontale sau imprimeurile. Nu vor face altceva decat sa scoata in evidenta formele pe care vrei sa le ascunzi. Poti opta pentru costumele uni sau cele inchise la culoare.

Esti complexata de faptul ca esti prea slaba? Alegerea potrivita pentru tine este slipul cu imprimeu sau cu volane. Poti opta de asemenea pentru modelele incretite, colorate si bogate in accesorii.


Problema ta sunt sanii mici? Asta nu inseamna ca trebuie sa fugi de la piscina atunci cand vezi un tip dragut. Mergi la shopping si cauta un sutien de baie cu push-up, cu volane sau cu franjuri. In afara de faptul ca sunt mult mai atragatoare, iti vor ascunde si micul secret.

In cazul celor mai norocoase si dotate cu un bust mai mare, alegerea potrivita este chiar sutienul clasic, cu balene si bretele late sau chiar tipul de sutien balconette, foarte modern si in voga in vara 2014.

Chiar si umerii lati pot fi mascati cu un costum de baie ales cu grija. Aceasta problema poate fi rezolvata cu un costum de baie in doua piese, cu un sutien fara push-up si fara bretele. Alege un slip mai lat pe solduri, asta doar daca nu ai soldurile late sau picioarele scurte, pentru ca acest tip de slip va accentua zona picioarelor.


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.23 din 5 - 15 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre costum de baie

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0