Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 coafuri de incercat in vara lui 2016

de Sunt Fericita la 2015-06-04
6 coafuri de incercat in vara lui 2016
Ce coafura alegi cand vremea este caniculara? Atunci ai nevoie sa iti ridici parul ca sa nu transpiri si sa ai un aspect neglijent. In vara lui 2016 sunt la moda multe tipuri de coafuri, asa ca ai de unde alege. Iata 5 coafuri pe care le poti incerca in vara asta...


Ne plac coafurile lejere, cu cosite in vant, atat de caracteristice stilului boho-chic, insa daca nu bate vantul, parul lasat neprins va fi o pacoste. Coafurile pe care ti le prezentam mai departe sunt perfecte pentru vara caniculara.

Coronita impletita

Specifica stilului boem, la inceput coronita era facuta numai din flori. Intre timp, stilistii au ales sa impleteasca parul lung si sa-l aseze in jurul capului. Dintre vedete, Sienna Miller si Emma Watson au fost vazute purtand acest fel de coafura.
Cum se face o coronita impletita de par. Intinde pe parul umed spuma de coafat pentru ca sa nu ai fire rebele si suvitele sa se ipeasca bine una de cealalta (ai grija sa nu incaarci parul inutil - o palma de spuma de par este suficienta penttru tot parul). Stai cu capul in jos si incepe sa impletesti din dreptul unei urechi, avansand catre cealalta si pana revii la locul de inceput. O varianta mai simpla presupune sa prinzi parul cu un elastic in dreptul urechii, sa il impletesti si apoi sa il asezi in cerc, in forma unei coronite; ai grija sa prinzi coronita impletita cu ace, ca sa nu cada. Daca vrei un stil mai lejer, lasa-ti cateva suvite libere.
coafura coronita impletita de parcoafura par impletit

Coada intoarsa

Coada intoarsa este o solutie simpla pentru o vara caniculara cand nu te simti bine nici macar cu parul prins. Diane Kruger a purtat o astfel de coafura pe covorul rosu si de atunci a devenit trend.
Cum se face coada intoarsa. Ridica parul in crestetul capului si prinde-l bine, ca si cum ai vrea sa faci o coada. Prinde coada cu elastic si la final nu trage parul de tot prin elastic. Suvitele care ies trebuie prinse cu agrafe. Daca simti nevoia, poti sa dai un puf de ceara de par peste coc, astfel incat firele sa nu cada.
coafura coada intoarsa
Cum se face cocul din coada intoarsa, cu ajutorul unei sosete. Cand parul e usor umed, prinde-l in varful capului, intr-o coada simpla (sau mai jos, acolo unde vrei sa fie cocul). Taie o soseta care nu iti mai trebuie, astfel incat sa obtii un elastic de par ceva mai lat si mai ingust. Ruleaza elasticul de par din soseta astfel incat sa aiba forma unei gogosi si baga varfurile parului in ea; pe masura ce avansezi in jos, ai grija ca parul sa se ruleze frumos de jur imprejurul formei de gogoasa - pas foarte important la inceput. Cand ai terminat, prinde cocul cu agrafe, pentru siguranta.

coafura de vara coada intoarsacoafura coada intoarsa cu fundita

Coc la spate, cu suvite impletite

Se stie deja, Kate Middleton este cea care a purtat si a facut faimoasa aceasta coafura, devenindu-i caracteristica. Cocul impletiti este elegant, sofisticat si da suficienta textura oricarei coafuri; este perfect pentru nunti sau petreceri, dar si pentru zilele relaxate, cu prietenii.
Cum se face cocul impletit. Piaptana parul cu cararea intr-o parte si apoi prinde-l intr-o coada, la baza gatului, lasand libere doua suvite mai groase, deasupra urechilor. Impleteste coada si aranjeaz-o ca sa arate ca un coc, apoi impeteste si celelalte doua suvite mai subtiri, iar coditele impletite prinde-le de jur imprejurul cocului. Foloseste agrafe de par, ca sa nu iti cada coafura.
coafura de vara coc la spate cu suvite impletite

Coada cu impletituri frantuzesti

Impleteste parul de la tample si prinde coditele intr-o coada simpla, odata cu restul parului.
Cum se face coada cu impletituri frantuzesti. Aplica pe par o cantitate rezonabila de spuma, pentru a da volum, apoi imparte parul in doua: zona de deasupra capului si cea din spate, pe care sa o prinzi intr-o coada, ca sa nu te deranjeze. Parul lasat liber, din partea de sus a capului, trebuie impartit in trei: stanga, sus si dreapta; in stanga si dreapta fa impletituri frantuzesti (de pa radacina parului) pe care apoi sa le prinzi cu suvita din varful capului si parul prins la spate, intr-o coada mare si plina de volum.
coafuri impletituri frantuzesti

Coc ridicat, cu impletitura frantuzeasca

Nu prea se mai poarta cocurile simple. Pentru vara lui 2016, incearca sa aduci tot felul de imbunatatiri acestei coafuri lejere, dandu-i mai multa textura si detalii interesante.
Cum se face cocul ridicat cu impletitura frantuzeasca. Stai cu capul in jos si, incepand de la baza gatului, incepe sa realizezi impletitura frantuzeasca mergand in sus, inspre varful capului; odata ajunsa acolo, prinde tot parul intr-o coada si leaga-l bine cu un elastic. Invarte coada in forma de coc si prinde bine cu agrafe, ca sa nu cada. Daca vrei, poti lasa cateva suvite care sa iti incadreze chipul.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.95 din 5 - 49 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre coafura

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre par

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre coada

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre coc

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0