Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 lucruri pe care le faci gresit in fiecare zi

de Viorica Ghinea la 2017-09-05
6 lucruri pe care le faci gresit in fiecare zi
Viata este plina de provocari, astfel ca nu avem cum sa facem totul perfect, dar vestea buna este ca putem sa invatam zilnic ceva nou si interesant. Principalul scop este sa iti faci mai usoara fiecare zi, nu sa ti-o ingreunezi cu anumite obiceiuri gresite. Iata ce tinzi sa faci gresit in fiecare zi si cum poti sa corectezi aceste erori!


1. Rulezi punga de chipsuri in jos


Momentul in care te rasfeti cu chipsuri este sublim, dar nu stii cum de reusesti de fiecare  data sa te murdaresti pana la coate. Ei bine, solutia este ca, in loc sa rulezi ambalajul in jos, pe masura ce mananci continutul, sa tii mana la baza acestuia, astfel incat chipsurile sa fie mereu deasupra. Astfel nu vei mai baga adanc mana in punga de fiecare data. Ai grija ca, atunci cand faci acest lucru, sa nu maruntesti chipsurile. Asigura-te ca la baza nu se afla niciunul inainte de a presa zona respectiva.

2. Tii paharul de corp


Un pahar cu picior nu ar trebui tinut de corpul acestuia fiindca lichidul din interior se va incalzi mai repede. Specialistii recomanda sa il apuci doar cu patru degete, iar pe cel mic sa il tii usor ridicat, pentru un look elegant.

3. Nu stii cum sa tai painea ca sa nu faca firimituri

Nici macar gospodinele desavarsite nu stiu cum sa taie painea astfel incat sa nu ramana multe firimituri pe masa. Dar tot timpul punem sa invatam lucruri noi.  Secretul consta in intoarcerea acesteia cu fundul in sus. Simplu, dar util, nu-i asa?

4. Asezi hartia igienica cu partea pe care o rupi in spate

Legat de modul in care se aranjeaza hartia igienica, exista mai multe dispute. Daca pana acum o puneai cu partea pe care o rupi inspre perete, afla ca ai facut o greseala. Aceasta trebuie asezata cu partea pe care o rupi inspre tine, pentru a o folosi mai usor. Incearca si vei vedea diferenta!

5. Aplici parfum doar pe gat si in spatele urechilor

Inainte sa iesi din casa, aplici repede cateva pufuri de parfum pe gat si in spatele urechilor? Daca ai raspuns afirmativ, ai bifat inca un obicei gresit pe care il faci zilnic. Pentru un efect de durata al parfumului, aplica-l si in alte zone cu puls: la incheieturile mainilor (fara sa le freci intre ele) si in spatele genunchilor.

6. Folosesti prea mult gel de dus cand te speli

Din dorinta de a iti curata pielea cat mai bine, tinzi sa pui pe burete mai mult gel de dus decat ar trebui si te freci energic cu acesta. Din pacate, acest obicei elimina de la suprafata pielii si uleiurile naturale care au rolul de protectie si hidratare. Astfel te poti confrunta cu senzatia de uscariune, mancarimi si iritatii, in special daca ai pielea mai sensibila. Te poti confrunta cu aceste neplaceri si daca adaugi prea mult detergent de rufe atunci cand iti speli hainele.


Tu ai facut pana acum aceste lucruri gresit?


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.35 din 5 - 10 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre chipsuri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre parfum

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre reguli

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0