Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 moduri de a arata mai bine fara a cheltui niciun leu

6 moduri de a arata mai bine fara a cheltui niciun leu
Sa arati bine nu implica intotdeauna cheltuirea unor sume exorbitante de bani. Exista multe modalitati de a arata bine fara a cheltui deloc. Dermatologii, artistii de makeup si esteticienii iti spun secretele lor.


Fara ochi umflati inca de cand dormi 
Este foarte usor sa eviti sa te trezesti cu ochii umflati. Trebuie doar sa-ti schimbi modul in care dormi. Ridica-ti capul pe perne pentru a impiedica acumularea de lichide in zona de sub ochi. Daca ai totusi ceva bani in buzunar, cateva felii de castravete si pliculete de ceai de musetele folosite, sunt si ele grozave.
Ai grija cum stai

Sa stai cu spatele drept iti aduce beneficii pe termen lung, caci, la batranete, vei arata mult mai tanara. Cu zeci de ani mai tanara. 
Ridica-ti parul intr-o coada, la inaltimea potrivita 
Trage parul inspre spate si prinde-l in coada pentru a ti se lumina instantaneu chipul. Trucul este insa sa respecti structura osoasa. Ia degetul aratator, urmareste linia pometelui si prinde coada la inaltimea acestuia. 
Improspateaza-ti fata

Dureaza doar cateva minute sa inviorezi o piele obosita. Maseaza-ti chipul cu articulatiile degetelor sub ochi si deasupra pometilor. Repeta vreme de doua minute si dupa demachiere, pentru a activa fluxul sangvin. Cand sangele nu circula cum trebuie, pielea devine mohorata, de aceea un masaj scurt ajuta nutrientii sa vian la suprafata, dand pielii o stralucire plina de viata.
Evita acneea 

Nu-ti dai seama de ce ai toate cosurile alea pe frunte? Parul s-ar putea sa fie vinovat. Uneori, uleiurile din par si produsele pe care le folosesti pentru infrumusetarea acestuia fac rau pielii. Spala bine balsamul de pe chip si tine-ti produsele de hair styling departe de piele. Rezultatul: o piele mai limpede, fara a cheltui nimic.
Uita de zahar 
Nu-ti incepe si nu-ti sfarsi ziua mancand ceva dulce. Daca mananci ceva cu zaharuri rafinate la micul-dejun, vei fi deshidratata oana la pranz si vei avea nevoie de si mai mult zahar. Daca mananci dulce inainte de somn, te vei trezi cu o piele deshidratata.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre frumusete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre piele frumoasa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre trucuri de frumusete

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0