Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 pasi catre o viata superba din toate punctele de vedere!

de Sunt Fericita la 2015-01-27
6 pasi catre o viata superba din toate punctele de vedere!
Poti avea o viata frumoasa si nu trebuie sa faci nimic imposibil sau prea dificil. In fapt, schimbarea in bine este la un pas distanta si nu trebuie decat sa iei cateva decizii simple.


Iata cele 6 decizii pe care sa le iei astazi pentru o viata superba din toate punctele de vedere:

1. Elimina oamenii care iti fac din viata ta. Elimna-i asa cum ai sterge de pe lista de cumparaturi un produs de care nu doar ca nu mai ai nevoie, ci pe care nu vrei sa il mai cumperi fiindca iti face rau.

Nu iti aduce niciun beneficiu. Nu ti-a adus probabil niciodata, ci te-a tras in jos. Elimina toate persoanele care te trag in jos.

Pastreaza langa tine oameni in care ai incredere, care te fac sa te simti mai bun, mai iubit.

2. Scapa de obiceiurile rele: fumat, alcool, gelozie samd. Daca ar fi sa va evidentiati 3 obiceiuri negative, care ar fi acestea? Puneti-le pe hartie si stabiliti care sunt masurile pe care sa le luati pentru a ajunge de la o simpla idee la ceva concret.

Gandul ca scapati de un obicei negativ este mai mult decat eliberator. Ganditi-va la faptul ca va veti simti usurat, veti simti ca intreaga viata vi s-a simplificat in mod concret.

3. Cauta avantajele si partile bune in orice faci, in orice experienta prin care treci, in orice greutate experimentezi.

4. Nu lasa nicio zi sa treaca fara sa citesti. Cartile ne imbogatesc viata, uneori mai mult decat o suta de salarii la un loc. Stiu ca pare straniu ce spun insa cei care au gasit solutii briliante in carti, solutii pentru viata, acestia stiu ce spun si ca nu exagerez.

5. Incepe ziua cu meditatie de minim 5 minute. Nu va spun sa meditati mai mult pentru ca oricum este dificil. Dar puteti sa o faceti la cafea. Ganditi-va la ceea ce doriti sa faceti in ziua respectiva, ce va aduce bucurie, de ce sarcini doriti sa va eliberati.

6. Iubiti si invatati sa iubiti. Fara iubire, viata nu poate fi senina, fericita, implinita. Iubiti-va partenerii de viata, prietenii. Iubiti-va pe voi insiva inainte de toate. Nu poti sa oferi dragoste sincera pana cand nu reusesti sa te accepti si sa te iubesti cu bune si rele.

sursa foto: www.freegreatpicture.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.6 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre viata frumoasa

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0