Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 probleme de sanatate pe care le poti evita daca bei zilnic apa cu lamaie

de Alina Ilie la 2016-10-07
6 probleme de sanatate pe care le poti evita daca bei zilnic apa cu lamaie
Ar trebui sa devina un obicei ca in fiecare dimineata sa bei apa cu lamaie deoarece bautura este plina de antioxidanti, proteine, vitaminele B si C, flavonoide, fosfor, potasiu, carbohidrati si uleiuri volatile. Are proprietati antibacteriene, antivirale si de consolidare a sistemului imunitar.


Pe langa stimularea sistemului imunitar, lupta impotriva infectiilor prin continutul ridicat de bioflavonoide, pectina, acid citric, magneziu, calciu si vitamine. Bea apa cu lamaie in fiecare dimineata, pe stomacul gol, pentru a combate aceste probleme de sanatate:

Acnee

Bautura echilibreaza nivelul pH-ului din organism, creand un mediu alcalin. Mai mult, sucul de lamaie este eficient pentru curatarea tenului de impuritati.

Pietre la rinichi

De asemenea, trebuie sa stiti ca sucul de lamaie contine cantitati importante de potasiu, ceea ce va ajuta sa cresteti nivelul de citrat in urina, prevenindu-se formarea pietrelor la rinichi.

Afectiuni biliare

Constituie un calmant foarte bun pentru suferintele cauzate de crizele de bila. De asemenea, s-a constatat ca stimuleaza secretia biliara si favorizeaza activitatea enzimelor din pancreas.

Constipatie

Bauta in fiecare dimineata pe stomacul gol, apa cu lamaie imbunatateste tranzitul intestinal si este de mare ajutor in cazul tulburarilor digestive. Stimuleaza metabolismul si contribuie la buna functionare a organismului.

Reflux gastroesofagian

Mai mult, sucul de lamaie are proprietati antiinflamatorii, ceea ce inseamna ca poate ajuta la neutralizarea aciditatii din organism.

Aveti posibilitatea sa consumati aceasta bautura sanatoasa pentru a trata boala de reflux gastroesofagian. Veti observa rezultatele dupa 2 saptamani.

Dureri musculare

Foarte important de stiut este ca apa de lamaie poate ajuta la reducerea acidului uric la nivelul articulatiilor noastre, care este una dintre principalele cauze ale inflamatiei.

Asadar, un pahar de apa cu lamaie baut dimineata poate imbunatati semnificativ sanatatea.

Foto: pixabay.com
Sursa: lifeonhands.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.23 din 5 - 11 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre apa cu lamaie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre detoxifiere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sistem imunitar

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pietre la rinichi

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0