Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 semne ca s-ar putea sa-ti inseli partenerul

6 semne ca s-ar putea sa-ti inseli partenerul
Daca o aventura este ultimul lucru pe care ti-l doresti, atunci fii atenta la semnele de avertizare. Ele indica faptul ca esti pe o panta alunecoasa. Inca un pas si s-ar putea sa fie prea tarziu sa eviti dezastrul.


1. Un telefon de la un prieten vechi. Te-a sunat un fost la care ai tinut mult? Foarte riscant. Daca nu vrei sa te arzi, stai departe de foc. Scanteile sunt distractive, dar se dovedesc adesea pea periculoase pentru a merita sa ai niste placeri sexuale minore. Cele mai mari pericole le reprezinta fostii iubiti si colegii de birou, aceia cu care petreci foarte mult timp.
2. O relatie fragila. Cand relatia sau casnicia devine frustranta, este cu atat ai tentant sa te conectezi, sa te apropii de cineva care te face sa razi, sa te relaxezi, cu care poti vorbi. Ai vorbit cu partenerul tau pentru a trece peste blocaje si pentru a naviga usor unul spre celalat? Nu, a venit timpul s-o faceti.
3. Ascunzi faptul ca nu mai esti pe piata. Vorbesti cu un barbat extrem de atragator, dar uiti sa-i precizezi ca esti deja cu altcineva. Fii atenta mai ales daca atractia sexuala incepe sa creasca, caci vei uita de ce ai ales sa te casatoresti in primul rand. Asta se intampla din cauza atractiei sexuale mai vechi fata de cea noua.  Asta nu spune nimic despre cat de bun poate fi partenerul pe durata lunga, este doar o chestie biochimica.
4. Te bucuri si apoi tanjesti dupa mai multe flirturi si intalniri cu o anumita persoana. Daca vezi ca intri intr-o stare de flirt intens, infidelitatea emotionala are deja loc. Daca tanjesti dupa afectiune si atentie, fii atenta caci s-ar putea sa fii pestele care va fi pescuit. Atractia ssexuala fata de un partener nou este ca o dependenta de drog: vrei din ce in ce mai mult. Daca te gandesti prea mult la altcineva sau te emotionezi cand ii auzi numele, este, la fel un semn de pericol iminent.
5. Va intalniti in spatii private si discutati chestiuni personale. Esti tentata sa-l vezi la masa de pranz sau la cina? Esti deja pregatita sa spui ca esti la munca, cand iti vei program timpul de joaca? Daca da, vei cadea in cele din urma. Sa nu spui ca nu te-am avertizat! Interactiunile de acest gen par distractive, dar nu sunt. Daca te indepartezi de monogamie, calea pe care o iei este autodistructiva si ii raneste pe cei dragi.
6. Iti mai pui cate un pahar de lichior din cand in cand. Ups! Cam asta este ultimul pas daca ai trecut de la aventura emotionala la cea reala. Mai bine stai departe de margine. Imbunatateste-ti casnicia si evita orice greseala care ar putea-o ruina.

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre aventura

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre casnicie

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0