Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 tipuri de prietene pe care orice femeie trebuie sa le aiba

6 tipuri de prietene pe care orice femeie trebuie sa le aiba
De-a lungul vietii, avem zeci, poate sute de prieteni. Este important sa ai un cerc de prieteni cat mai diversificat si sa primesti sfaturi si sprijin din cat mai multe surse diferite. Urmatoarele 6 tipuri de persoane nu ar trebui sa lipseasca din cercul tau de prieteni.


Prietena care este mai „cool” decat tine
Lumea se afla intr-o continua schimbare si poate fi destul de dificil sa tii pasul cu ultimele noutati. Este indicat, asadar, sa ai o prietena care sa te tina la curent cu ultimele tendinte si care sa te ajute sa iesi din rutina zilnica.
Prietena care te inspira
Trebuie sa te inconjori de oameni care sa te inspire si sa te motiveze, nu de oameni negativi, care sa te traga inapoi. Trebuie neaparat sa ai o prietena care sa fie o versiune mai buna a ta, care sa-ti fie model de urmat.
Prietena care nu-ti cuoaste ceilalti prieteni
Uneori, ai nevoie de o persoana care sa nu fie deloc influentata de grupul tau de prieteni. Atunci cand ai nevoie de un sfat obiectiv, poti apela cu incredere la o astfel de prietena, fara a te teme ca va tine partea cuiva.
Prietena care este extrem de sincera
O prietena sincera iti va spune chiar si lucrurile pe care nu vrei sa le auzi. In situatii de criza, cand ai nevoie de un sfat sincer, aceasta este prietena pe care te poti baza fara probleme. O astfel de prietena are puterea de a-ti oferi feedback sincer, atunci cand altii iti vor spune doar ce ti-ar placea sa auzi. Insa o va face cu cele mai bune intentii.
Prietena pe care o cunosti de o vesnicie
Vei avea intotdeauna nevoie de o prietena care sa te cunoasca foarte bine, cineva care te stie dinainte sa ai primul iubit sau sa fi suferit prima dezamagire in dragoste. Cineva care te cunoaste practic de o viata si care te accepta asa cum esti.
Prietena care e disponibila oricand
Poate fi extrem de frustrant sa iti reprogramezi intalnirile cu prietenii fiindca intotdeauna intervine cate ceva. Ai nevoie de o prietena care sa fie mereu dispusa sa se intalneasca cu tine, pe care nu trebuie s-o anunti cu 10 zile inainte ca vrei sa va intalniti.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femei

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0