Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 alegeri fashion care te fac sa arati vulgara

de Viorica Ghinea la 2018-01-05
7 alegeri fashion care te fac sa arati vulgara
Limita dintre sexy si vulgar este destul de delicata cateodata, astfel ca o femeie trebuie sa fie extrem de atenta cu alegerile fashion pe care le face. Este suficient sa faci o singura greseala de acest tip pentru ca cei din jur sa iti puna o stampila care sa nu fie in interesul tau. Asadar, iata ce ar trebui sa eviti de acum incolo atunci cand iti compui tinutele vestimentare!


1. Hainele cu prea mult sclipici


Desi hainele cu glitter ori paiete sunt la moda, totusi aceste detalii glam pot sa ofere impresia ca esti vulgara daca le porti in mod excesiv. Avand in vedere aerul pe care il ofera, cel mai bine este sa adopti astfel de tinute doar seara, la evenimente mai speciale.

2. Decolteurile adanci


Nu negam ca piesele cu decolteu adanc sunt sexy, insa trebuie sa ai grija atunci cand le porti. Este important sa echilibrezi tinuta si sa te asiguri ca bustul tau nu este expus destul de mult. Spre exemplu, atunci cand porti o bluza decoltata, opteaza pentru fusta mai lunga.


3. Item-urile foarte mulate


Alte piese care nu te ajuta sa ai o imagine buna in ochii celor dragi sunt cele extrem de mulate. Poate ca vei atrage atentia tuturor barbatilor pe langa care vei trece, dar cu siguranta nu isi vor face chiar ideea pe care ti-o doresti. Prin urmare, este mai indicat sa le eviti.

4. Piesele in nuante intense


Nici hainele in nuante intense nu te ajuta sa pari o femeie stilata. Desi vei atrage atentia celor din jurul tau, nu o vei face chiar asa cum iti doresti. Rozul intens pare sa fie vedeta negativa in acest caz.

5. Bijuteriile oversized


De asemenea, bijuteriile oversized nu reprezinta chiar unele dintre piesele care sa te ajute sa ai o imagine buna in fata celorlalti. Prin urmare, este mai bine sa optezi pentru unele fine si feminine.

6. Incaltamintea cu toc foarte inalt


Fii atenta si atunci cand iti alegi incaltamintea! Chiar daca iubesti pantofii cu toc inalt, ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte sa alegi un astfel de model. Ia in considerare faptul ca este indicat sa echilibrezi tinuta vestimentara. Spre exemplu, poti sa combini pantofii cu toc inalt cu o pereche de pantaloni pana, office si cu o camasa cu aer masculin. Astfel vei obtine un look stylish, greu de trecut cu vederea.


7. Lasi lenjeria la vedere


Desi trendul cu lenjeria la vedere a facut furori in ultimele sezoane, totusi nu este indicat sa il adopti in plina zi. In plus, trebuie sa ai grija si pentru ce piese optezi. Este important ca in acest caz sa le incluzi printre unele mai “serioase”, astfel incat sa obtii un aer seducator.


Tu stiai ca aceste alegeri vestimentare te fac sa arati vulgara?


Foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.1 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre haine

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre piese vestimentare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pantofi cu toc inalt

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre glitter

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0