Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 alimente pe care NU trebuie sa le tii in frigider

de Sunt Fericita la 2020-09-29
7 alimente pe care NU trebuie sa le tii in frigider
Din dorinta de a mentine unele alimente proaspete pentru cat mai mult timp, cele mai multe dintre noi le depoziteaza in frigider. In timp ce laptele, ouale sau mancarea gatita se strica rapid daca nu le tinem frigider, fructele, legumele si alte cateva alimente nu se altereaza usor si nu necesita pastrarea intr-o zona cu temperaturi scazute. Cu toate astea, recunoasteti, le tineti mereu in frigider!


Rosii, ceapa, banane, la frigider cu ele! Asa stim sigur ca le putem consuma si dupa trei-patru zile dupa ce le-am cumparat.

Iata care sunt alimentele pe care iti recomandam sa NU le mai tii in frigider:

Rosii - isi pierd toate aromele daca le depozitam in frigider, deoarece aerul rece opreste procesul de coacere si le altereaza textura.

Ceapa - aerul rece si umezeala face ceapa sa se inmoaie si sa mucegaiasca rapid. Iti recomandam sa o pastrezi depozitata intr-o ladita, in debara sau intr-o zona cu aer uscat.

Usturoi - pastrat in frigider va incepe sa germineze destul de repede si va capata o textura de cauciuc. Incearca sa il pastrezi intr-un loc uscat si racoros.

Miere de albine - nu este un aliment care se altereaza, asadar poate fi pastrata si in dulapul din bucatarie sau debara. In plus, pastrata la rece, mierea s-ar putea cristaliza.

Paine - desi ai impresia ca pastrata la frigider isi va mentine prospetimea pentru mai mult timp, de fapt paine se va usca mai repede din cauza aerului rece. Poti insa sa o congelezi daca vrei sa o pastrezi pentru mai mult timp, dar ai grija sa o impachetezi bine intr-o punga de plastic, iar apoi sa o lasi sa se decongeleze treptat.

Cafea - multe persoane incearca incearca sa mentina prospetimea cafelei si o baga la frigider. Aerul rece nu face altceva decat sa ii elimine din savoare, asadar, iti recomandam sa o pastrezi in dulapul din bucatarie.

Busuioc - tinut in frigider se va ofili rapid. In plus, va abosrbi mirosul tuturor alimentelor din jur.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.24 din 5 - 80 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre frigider

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alimente

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0