Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 alimente pentru o piele perfecta

7 alimente pentru o piele perfecta
Daca te-ai saturat sa tot folosesti tot felul de produse scumpe de infrumusetare, este timpul sa incerci din interior. Vei putea scapa de acnee, de petele de pe fata, de uscaciunea exagerata a tenului. Pare complicat la inceput, dar este posibil. Unele alimente agraveaza problemele de piele, dar altele o infrumuseteaza. Care sunt acestea?


1. Ardeii rosii.
Sunt gustosi si ii poti consuma fie cruzi, fie in mancaruri. Un ardei rosu contine peste 100% din doza zilnica de vitamina C de care ai nevoie. Are si fibre dietetice si vitamina B6. Mai mult, este bogat in carotenoizi care lupta cu ridurile si cresc circulatia sangelui la nivelul pielii, ajutandu-te sa arati mai tanara. 
Este si gustarea perfecta, pentru ca are doar 30 de calorii. Tine felii de ardei rosu in frigider, pentru ca intotdeauna sa existe ceva sanatos si gustos la indemana. 
Are multi antioxidanti si flavonoide care promoveaza o piele stralucitoare. Antioxidantii din ciocolata neagra ajuta la reducerea aspectului de piele aspra si te protejeaza de efectele negative ale razelor de soare. Mai mult, cacaoa relaxeaza arterele, creste circulatia sangelui, ambele efecte incurajand sanatatea pielii.
3. Somonul.
Lupta cu stresul, anxietatea si depresia. Ne ofera doza necesara de vitamina D, cea care sustine sanatatea inimii, a oaselor, a colonului si a creierului. Previne cancerul de colon, anxietatea, depresia, bolile de inima si pe cele de oase.
Somonul este bogat in acizi grasi omega-3 care lupta cu inflamatia, ridurile si acneea. 
4. Uleiul de nuca de cocos.
Uleiul de nuca de cocos este cea mai bogata sursa se grasimi saturate, cu aproape 90% dintre calorii fiind grasimi saturate. Contine acid lauric, un agent antibacterian si antiviral puternic care tine la distanta virusii, infectiile, inflamatia si acneea. Uleiul de nuca de cocos are si acizi grasi esentiali si vitamina E, perfecti pentru o piele hidratata, fara riduri.
Poti folosi ulei de nuca de cocos sub forma de crema de corp si consuma 1 lingurita pe stomacul gol. Este bun la tiroida.
5. Ceaiul verde.
Este o buna sursa de antioxidanti si de amino-acidul L-theanina care ajuta la relaxarea crpului si la scaderea nivelului de stres. Cand il bei fierbinte, elibereaza catehine, un tip de antioxidant care are proprietati antiinflamatorii. Ceaiul verde reduce riscul de a dezvolta hipertensiune arteriala.
6. Spanac.
Spanacul este un aliment sanatos si bogat in nutrienti. Poate tie nu-ti place, dar are fier, acid folic, clorofila, vitamina E, magneziu, vitamina A, fibre, proteine din plante si vitamine C. 
7. Seminte de Chia.
Aceste seminte au si 18% din doza zilnic recomandata de calciu, 27% de fosfor si 30% de mangan. Are si vitamina B, vitamina C, vitamina E si calciu.
Ce zici, nu te tenteaza sa le ai si tu in bucatarie?
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 1.67 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre piele frumoasa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0