Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 fructe cu un continut redus de calorii

de Alina Ilie la 2016-08-23
7 fructe cu un continut redus de calorii
Aportul caloric redus este conditia fundamentala care asigura succesul unui diete de slabire. Iata o lista cu 7 fructe care ofera mai putin de 50 de calorii la suta de grame:


Atunci cand esti la dieta te gandesti ca cea mai buna varianta pentru a slabi sanatos este sa mananci multe fructe. Insa unele dintre ele sunt foarte bogate in zahar. Iata 7 fructe care nu iti pun silueta in pericol:

1. Caise

Cand vine vorba de cele mai delicioase fructe de vara cu un continut scazut de calorii, caisele sunt in topul listei. Au aproximativ 48 de calorii la 100 de grame si te ajuta la mentinerea siluetei. Le poti consuma ca atare sau sub forma de compot.

2. Pepeni

Cu un continut ridicat de apa, pepenii mentin senzatia de satietate mai mult timp si te hidrateaza. Iata beneficiile sucului de pepene rosu>>

3. Citrice

Citricele sunt sarace in calorii, asa ca le poti consuma fara probleme. O lamaie mare, de exemplu, ofera aproximativ 24 de calorii. Studiile arata ca prin continutul de vitamina C stimuleaza arderea grasimilor si favorizeaza pierderea in greutate.

3. Capsuni

O ceasca de capsuni are aproximativ 50 de calorii. Capsunile sunt o gustare sanatoase intre mese! In plus, protejeaza organismul de efectele imbatranirii premature.

4. Piersici

Piersicile sunt o alta gustare perfecta pentru a pierde in greutate. Sunt pline de nutrienti si antioxidanti care lupta contra obezitatii, cancerului, racelilor si infectiilor.

5. Papaya

Papaya ofera 43 de calorii la 100 de grame. Cu un gust dulce si o textura moale, acest fruct tropical a fost mai fost numit "fructul ingerilor". Papaya are o buna eficienta in scaderea colesterolului rau. Consumarea unui fruct de papaya de marime medie asigura necesarul de vitamina C pentru intreaga zi.  

6. Prune

Si prunele sunt aliatul tau in lupta contra kilogramelor in plus. Ele contin compusi bioactivi care previn aparitia obezitatii si a bolilor asociate cu aceasta.

7. Mere

Merele sunt o sursa excelenta de fibre, dintre care cea mai importanta este pectina. Nutritionistii spun ca pentru a beneficia de toate substantele nutritive, merele trebuie consumate cu tot cu coaja. Prin continutul de antioxidanti imbunatatesc si fortifica sistemului imunitar. Sunt ideale in curele de slabire deoarece suprima pofta de mancare.

Sursa: healwithfood.org
Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.06 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cura de slabire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fructe

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre calorii

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0