Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 greseli pe care le faci cand te organizezi

7 greseli pe care le faci cand te organizezi
Incerci sa faci ordine in viata ta, in dulap, in camara etc., dar nu reusesti sa faci fata? Se prea poate sa te impidici de anumite greseli care te incetinesc. Vezi mai jos care sunt acestea si incearca sa le eviti.


Greseala nr. 1: Nu te gandesti la toate etapele proiectului. Cand te decizi sa organizezi dulapul, de exemplu, nu ai in vedere functionalitatea spatiului sau un sistem de mentinere a ordinii. Gandeste-te la obiceiurile care au facut ca spatiul sa fie dezorganizat, cine il va folosi si ce vrei sa realizezi.
Greseala nr. 2: Uiti de preventie. Poti ataca dezordinea si sa obtii rezultate rapide, dar, pe termen lung, ai nevoie sa iei in calcul si prevenirea. Te poti abtine sa mai cumperi o pereche de pantofi? Vei spune nu ofertelor de reduceri de la Miniprix? 
Greseala nr. 3: Cumperi cutii sau/si dulapuri, inainte de a sti ce-ti trebuie. Te duci la magazin si cumperi rafturi colorate, cutii si tot felul de produse bine intentionate care sa te ajute sa te organizezi. Ajungi acasa si iti dai seama ca nu ai nevoie de ele, deci ramai cu si mai multe lucruri de organizat. Vrei sa stii care este abordarea mai inteleapta? Fa-ti un plan de bataie in care sa implici si ruleta.
Greseala nr. 4: Te gandesti ca un produs va rezolva problema.  Produsele de organizare nu rezolva nimic. Cel mai bun raft de pantofi din lume nu va functiona daca il supraincarci cu ceea ce-ti place cel mai mult pe lumea asta. 
Greseala nr. 5: Nu ai la indeamana un plan de „evacuare”. Organizezi dulapul si te trezesti cu o gramada de haine in mijlocul dormitorului. Ce faci cu produsele care nu-ti mai trebuie? 
Greseala nr. 6: permiti existenta unor spatii care nu au un rol bine determinat. Asa ajungi sa ai masa din living incarcata cu tot felul de prostii. Poti sa stabilesti o regula, confrom careia toate mesele si blaturile sa fie eliberate zilnic sau macar o data pe saptamana.
Greseala nr. 7: Pui lucrurile bine, caci le vei lua tu de acolo odata si-odata. Iei plicurile din posta si le asezi pe un raft din biblioteca, in ideea ca le vei deschide candva. Se vor aduna multe, multe si le vei arunca, in cele din urma.
 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.25 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre organizare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dezordine

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre haine

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0