Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 greseli vestimentare de evitat vara

de Alina Ilie la 2015-07-28
7 greseli vestimentare de evitat vara
Vrem sa fim frumoase şi stilate, insa de multe ori, gresim in materie de moda. Din graba sau din neatentie putem face combinatii nepotrivite de materiale, culori si accesorii. In articolul de astazi vom prezenta 7 greseli de evitat vara.


Pantaloni stramti

Vara nu sunt recomandati pantalontii stramti. Pentru a evita transpiratia abundenta, opteaza pentru pantaloni largi de in sau salvari. Sunt mult mai confortabili, lasand pielea sa respire. O mare greseala este sa imbraci pantaloni care nu se potrivesc formelor corpului tau.

Haine negre

Vara, din comoditate, foarte multe femei fac aceasta greseala vestimentara: poarta haine negre. Opteaza pentru haine in culori deschise: bleu, roz, bej, etc. Trebuie ocolite poliesterul si lycra, in favoarea materialelor 100% naturale.

Genti negre

De asemenea, nu este indicat sa porti genti negre. Stilistii sunt de parere ca acestea nu se potrivesc cu nuantele pastel sau cu imprimeurile vesele. Gentile in culori deschide, purtate cu gust, te scot din anonimat, iti reintregesc tinuta. Sub nicio forma nu opta pentru imitatiile ieftine ale gentilor originale.

Bluza decoltata si fusta mini

O alta greseala este sa porti o bluza decoltata si o fusta mini. Orice femeie isi doreste sa fie frumoasa si atragatoare, insa asta nu inseamana ca trebuie purtam tinute vulgare, care atrag atentia tuturor.

Sandale cu dresuri

In niciun caz sa nu porti sandale cu dresuri. Cusaturile dresurilor se vad la varful sandalei si nu arata deloc frumos. Risti sa te faci de ras. Important de retinut este ca sandalele se poarta cu picioarele goale.

Imprimeuri diferite

O tinuta kitsch este reprezentata de combinarea imprimeurilor animal print cu dungi sau carouri. Acestea se poarta separat. Chiar daca salopeta animal print se asorteaza de minune cu sandalele, acestea nu se poarta niciodata impreuna.

Blugi cu strasuri si bluza cu paiete

Daca ti-ai cumparat o pereche de blugi cu strasuri, indicat ar fi sa ii asortezi cu o bluza simpla. In niciun caz nu trebuie sa mai porti accesorii stralucitoare.

Foto: www.kenlauher.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.21 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre greseli vestimentare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre moda

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre accesorii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sandale

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0