Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 moduri de a arde grasimile mai repede

7 moduri de a arde grasimile mai repede
Acestea sunt trucuri testate medical si care si-au dovedit eficienta. Nu-ti fie teama sa le incerci, pentru a scapa rapid de cateva kilograme.


1. Cumpara-ti ceai verde
Ceaiul verde nu este cunoscut numai pentru proprietatile sale care-l fac un luptator vasnic impotriva cancerului. El te ajuta sa-ti accelerezi si metabolismul. Conform unui studiu publicat in American Journal of Clinical Nutrition, persoanele care au luat extract de ceai verde de trei ori pe zi au putut constata ca rata lor metabolica a crescut cu 4 %. In traducere libera, asta inseamna ca poti arde 60 de calorii in plus pe zi (cam trei kilograme pe an!). Asta poate pentru ca ceaiul verde contine catechine care duc la producerea de norepinefrina, o substanta chimica din creier care accelereaza metabolismul.
2. Mananca fier.
Niciodata nu ai un nivel suficient de fier, fara de care organismul nu poate oxigena celulele, ceea ce incetineste metabolismul. Majoritatea multivitaminelor contin in jur de 18 mg de fier. Fier poti lua si daca mananci alimente bogate in acest mineral, cum ar fi carnea rosie, puiul, cereale fortificate si soia. Daca te simti obosita si slabita, roaga-ti medicul sa te testeze de anemie.
3. Bea multa apa
Un nou studiu al cercetatorilor germani arata ca, daca bei doua pahare de apa intr-o perioada scurta de timp, iti cresti rata metabolica cu 30%. Folosind aceste rezultate, cercetatorii au estimat ca, daca bem 1 litru jumatate de apa pe zi, ajungem sa consumam 17.400 de calorii in plus pe an, ceea ce inseamna o pierdere in greutate de aproape 2,5 kilograme.
4. Evita alcoolul
Daca vrei sa impiedici ca mancarea sa se duca direct pe solduri, bea apa, si nu vin. Alcoolul incetineste metabolismul, caci actioneaza asupra sistemului nervos central. Un studiu britanic a descoperit ca, daca adaugam alcool unei mese bogate in grasimi si calorii, creste grasimea corporala.
5. Mananca mai multe lactate
S-a descoperit ca femeile care mananca iaurturi si branza degresate slabesc cu 70% mai mult decat cele care tin o dieta saraca in lactate, conform unui studiu publicat in Obesity Research. Calciul functioneaza ca un declansator care ii spune organismului sa arda mai repede grasimea excesiva. Si cel mai bine este nu sa iei suplimente, ci sa mananci lactate.
6. Repeta dupa mine”ommm”
Stresul poate contribui la grasimea abdominala, conform catorva studii, inclusiv al unuia recent al Universitatii california din San Francisco. Cand esti stresata, hormoni cum ar fi cortizolul iti stimuleaza apetitul, iti incetinesc metabolismul si „incurajeaza” depunerea de grasime pe abdomen. Asa ca apuca-te de yoga.
7. Uita de amidon
Esti innebunita dupa cartofi? Uita de ei. Carbohidratii rafinati din paine, cartofi si orez duc la o crestere a insulinei care incetineste rata metabolica. Este important sa ai carbohidrati in dieta, dar concentreaza-te pe fructe, legume si cereale integrale care au un efect mai mic asupra insulinei. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.75 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre grasimi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre grasimea de pe abdomen

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre metabolism

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0