Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 motive pentru care trebuie sa-ti actualizezi CV-ul chiar acum

7 motive pentru care trebuie sa-ti actualizezi CV-ul chiar acum
Iti merge bine la munca si au un job de care te bucuri. Nici salariul nu este rau. simti ca ai un viitor in aceasta companie. Nu ai nici cea mai mica intentie sa te muti. Profesional stai bine, asa ca nici nu-ti trece prin cap ca ai putea sa mai arunci o privire pe CV-ul ala vechi si prafuit. Din nefericire, aceasta este o idee preconceputa, caci toata lumea ar trebui sa-si actualizeze CV-ul, indiferent de ce li se intampla in momentul actual.


De ce trebuie sa faci asta? In primul rand, iti aduci aminte de abilitatile si realizarile tale. Un CV nu este doar o lista de joburi si perioade de timp de incadrare pe anumite posturi. Este un registru al muncii TALE. Contine informatii despre ceea ce ai invatat, abilitatile pe care le-ai dezvoltat si cum ti-ai schimbat cariera. Te ajuta sa-ti faci o idee despre calatoria in care te-ai imbarcat si sa-ti faci mai usor planuri pe termen lung si scurt.
In al doilea rand, increderea in sine nu are decat de castigat. Ai o zi grea si ai uitat cat de departe ai ajuns, cat de mult te-ai dezvoltat. Arunca un ochi pe CV si vei vedea progresul profesional. Cu conditia sa fi scris ceea ce trebuie acolo.
Te vei intelege mai bine si acesta este unul dintre catalizatorii fericirii si ai cresterii in cariera. CV-ul tau este un indiciu nu numai al abilitatilor si realizarilor tale, ci si al preferintelor, pasiunilor si valorilor. Fiecare rol pe care l-ai avut vreodata este o reflexie a ceea ce esti tu. Ai de invatat si de la slujbele pe care le-ai iubit, dar si de la cele pe care le-ai urat. Te-ai simtit in apele tale intr-un anumit mediu? Ti-a placut sa lucrezi in echipa sau independent? Ai adorat o anume organizatie inovatoare, in schimbare rapida sau una mai traditionalista? Analizeaza ce te motiveaza si ce nu, foloseste informatia asta pentru a te orienta spre viitor spre ceva ce ti se potriveste ca o manusa.
Apoi, reflecteaza asupra lectiilor de baza si identifica zonele de dezvoltare realizarile cheie au avut un motiv in spate. La fel si greselile pe care le-ai facut. Ce ai mai putea face sa te dezvolti in continuare?
Tot CV-ul te ajuta si aici, caci iti poti face o idee mai clara privind punctele tale tari, pasiunile si abilitatile. Vei fi mai productiva si mai fericita. Cu alte cuvinte, nu faptul ca faci o munca grozava iti aduce fericire, ci faptul ca esti fericita te ajuta sa faci o munca grozava.
In aceasta ordine de idei, gaseste firul rosu care uneste traseul tau profesional, caci iti arata viitorul. Intreaba-te ce procese ale gandirii te-au condus spre acele alegeri in cariera. Ai schimba ceva?
Apoi pregateste-te pentru ce-i mai rau. Nu glumesc, piata muncii s-a schimbat dincolo de orice putere de recunoastere in ultimii 20 de ani. Este un adevar trist, dar nu stii niciodata cand ai nevoie de CV. Iar unul actualizat iti mareste puterea de reactie.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cv

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre job

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fericire

Cele mai citite articole

Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0