Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 placeri vinovate care te vor mentine sanatoasa in 2014

7 placeri vinovate care te vor mentine sanatoasa in 2014
Uneori, mentinerea propriei sanatati si lucrurile pe care le facem in acest sens se simt ca niste corvoade. Dar ce-ar fi daca actiunile noastre ne fac sa ne simtim bine, sa aratam mai tinere, in timp ce ne bucuram de ceea ce pare a fi o tratatie vinovata?!


1. Fa cat de mult amor poti. Sexul imbunatateste circulatia sangelui, ceea ce-ti face tenul sa straluceasca, duce oxigen si nutrienti spre piele pentru a lupta cu ridurile, iti hraneste parul sa fie sanatos si des si te scapa de stres ore bune (si chiar zile!) la rand. Cat despre artere, amorul fizic este la fel de bun ca o ora de Zumba, scazand riscul bolilor de inima, al cancerului si al depresiei. Totodata, vei arata mai tanara.
2. Bea putin in fiecare seara. Un pahar de vin rosu sau un cocktail slab alcoolizat si fara zahar te ajuta sa lupti cu cancerul, bolile de plamani sau de inima care tind sa se dezvolte pe masura ce inaintezi in varsta. O bautura alcoolica pe zi poate creste nivelul colesterolului bun (HDL) cu aproximativ 12 procente. Iti subtiaza si sangele, iar un studiu recent arata ca femeile care beau un pahar de vin pe zi sunt mai suple.
3. Plimba-te indelung. Nu numai ca este un bun exercitiu cardio, ci vei avea si timp pentru tine. Separandu-te fizic de elementele cotidiene de stres, vei avea sansa sa te bucuri de lumea din jurul tau si sa te eliberezi de tensiune. Fa-ti un serviciu si lasa iPod-ul acasa. Uita-te la peisaj, miroase aerul, simte vantul pe piele si beneficiile le vei simti la nivel mental.
4. Mergi la masaj. In felul acesta, nu-ti vei oferi numai un dar frumos (o zi la spa este un cadou grozav pentru ziua ta), ci vei ajuta la producerea unor efecte biologice masurabile, cum ar fi eliberarea de hormoni care scad tensiunea arteriala, eliminarea apei in exces si imbunatatirea sistemului imunitar. Masajul duce la cresterea nivelul de oxitocina, hormonul care te face sa te incazesti de fericire si elimina toxinele din corp.
5. Vopseste-ti camera. Culoarea are un mare impact asupra starii de spirit. Incearca ceva in gama albastru sau verde. Alabastrul calmeaza si ajuta la scaderea tensiunii arteriale. Verdele inseamna natura si iti reimprospateaza starea de spirit.
6. Cumpara-ti haine noi. Investeste in rochii frumoase care te pun in evidenta. Vei avea mai multa incredere in tine. Vei fi frumoasa si inauntru, si in afara.
7. Dormi mai mult. Probabil ca nu te odihnesti suficient. Cantitatea ideala de somn este intre 6,5 si 8 ore de somn pe noapte. Asigura-te ca cel putin stai atatea ore in pat, fara televizor si lumini. Ia in calcul si cat iti ia sa adormi. Nu lua calculatorul cu tine in dormitor.
 
Sursa: doctoroz.com
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre masaj

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre somn

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0