Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 principii ale oamenilor bogati pe care ar trebui sa le adopti

de Viorica Ghinea la 2018-02-06
7 principii ale oamenilor bogati pe care ar trebui sa le adopti
Stii care este diferenta dintre un om bogat, care isi poate permite sa isi cumpere ce isi doreste, si unul sarac? Totul porneste de la principiile de viata! Cu siguranta avem multe de invatat de la cei mai bogati oameni din lume. Iata ce sfaturi despre succes vor face imediat diferenta in viata ta!


Cum poti sa te numeri printre oamenii bogati?
 


1. Fixeaza un obiectiv si nu te abate de la el

Teama de esec este singurul vinovat care te impiedica sa ajungi acolo unde iti doresti. In momentul in care o vei da deoparte si te vei concentra pe visurile tale, vei intelege unde ai gresit pana acum. Este important ca obiectivul pe care ti-l fixezi sa fie unul specific si realistic.

Atunci cand vrei sa iti dezvolti o afacere, trebuie sa iti promiti ca nu te vei abate de la ea chiar daca situatia nu va decurge asa cum iti doresti de la inceput. Urmeaza-ti pasiunile si vei munci cu drag de fiecare data.


2. Seteaza-ti pasi mici

Stii de ce multi oameni esueaza in viata? Pentru ca vor totul dintr-odata, cat ai pocni din degete. Stim ca lucrurile nu functioneaza asa si ca pentru multe lucruri trebuie sa muncim din greu. Este mai bine sa faci pasi mici, dar siguri, decat unii mari si lipsiti de tactica.


3. Nu te descuraja

Cei mai bogati oameni ai lumii nu s-au concentrat asupra esecurilor, ci asupra victoriilor. Doar asa te poti motiva sa mergi mai departe. Incearca sa suprimi emotiile negative, cele care te indeparteaza de drumul catre succes. Cei mai bogati oameni ai lumii au invatat sa fie mai stapani pe trairile lor interioare.


4. Iubeste ceea ce faci

Un alt principiu al oamenilor bogati de care ar trebui sa tii cont il reprezinta pasiunea. Toti cei care s-au bucurat de succes in viata si-au iubit activitatea. Daca nu iti iubesti locul de munca, nu iti va fi usor sa avansezi in functie. La fel se intampla si cu afacerea proprie. Daca activitatea acesteia nu te va atrage deloc, nu vei reusi sa prosperi in ritmul pe care ti-l doresti.


5. Cheltuie banii cu moderatie

Nu vei ajunge pe lista oamenilor bogati daca vei arunca in stanga si in dreapta sume mari de bani. Oamenii care au succes financiar nu au inceput cu acest pas, ci au invatat intai cum se castiga banii pentru a-i putea cheltui. Stim ca este o provocare mare, dar merita incercata. Nu degeaba afirma Steve Jobs ca “este mai greu sa cheltui inteligent un dolar decat sa il castigi.”


6. Foloseste-ti timpul cu intelepciune

Timpul iti poate fi prieten, dar si dusman in acelasi timp, daca nu stii cum sa il utilizezi intelept. Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa te ingropi in cat mai multe activitati, ci si sa strecori in fiecare zi momente recreationale. Vei descoperi ca acestea sunt la fel de importante pentru ca te pot ajuta sa fii mai creativ.


7. Seteaza-ti prioritatile

Oamenii bogati se pricep cel mai bine sa isi seteze prioritatile. Nu ai cum sa te pricepi sau sa faci toate lucrurile perfect, dar iti poti fixa prioritatile. Atunci cand ai ceva important de facut, nu lasa nimic din jurul tau sa te distraga. Incearca sa inlaturi tentatiile, altfel nu te vei putea concentra si vei pierde mai mult timp asupra sarcinilor pe care le ai de indeplinit.



Tine cont de principiile pe care le au oamenii bogati si te vei afla in fiecare zi tot mai aproape de statutul lor.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.87 din 5 - 52 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bani

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dezvoltare personala

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0