Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 reguli de aur pe care ar trebui sa le inveti de la modelele Victoria’s Secret

de Viorica Ghinea la 2017-11-21
7 reguli de aur pe care ar trebui sa le inveti de la modelele Victoria’s Secret
Modelele de la Victoria’s Secret sunt invidiate si admirate deopotriva pentru silueta zvelta pe care o afiseaza la fiecare show de moda. Este evident ca acestea detin secretele unui corp perfect, motiv pentru care au fost mereu vanate de alte reprezentante ale sexului frumos. Vrei sa descoperi regulile de aur ale modelelor Victoria’s Secret? Iata-le mai jos!


Cum sa arati ca un model de la Victoria’s Secret


1. Incepe ziua cu un pahar cu apa plata cu lamaie

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca apa plata cu lamaie este un prieten al unei siluete perfecte. Cu toate acestea, cate femei chiar aplica aceasta regula la micul dejun? Aceasta bautura-minune topeste depozitele de grasime si inhiba pofta de mancare, astfel ca te ajuta sa obtii corpul dorit intr-o perioada scurta si fara sa depui prea multe eforturi.


2. Nu iti pune baza in bauturi si pastile de slabit

In ultimii ani au aparut tot mai multe produse ce iti promit pierderea kilogramelor nedorite peste noapte. Din pacate, multe femei au picat in aceasta capcana si au ajuns in final sa sufere de diferite probleme de sanatate. Urmeaza exemplul modelelor Victoria’s Secret si pune accent mai mult pe alimente organice. Legumele si fructele ar trebui sa reprezinte categorii alimentare des intalnite in meniul tau. Totusi, daca vrei sa iei anumite alimente, indreapta-ti atentia spre vitamina D si aloe vera. Ambele substante sunt recunoscute pentru faptul ca asigura un corp frumos si sanatos.



3. Inlatura tentatiile din casa

In casa unui model Victoria’s Secret nu vei gasi niciodata dulciuri si alte alimente de tip junk food la loc de cinste. Acestea se pot dovedi adevarate tentatii in momentele in care te simti trista ori stresata, asa ca silueta ta va deveni o tinta sigura daca o tii tot asa.


4. Nu te mai gandi la mancare

Te gandesti la mancare pentru ca iti este intr-adevar foame ori pentru ca te plictisesti? Distinge intre cele doua stari si incearca sa te gandesti la alte lucruri atunci cand tot felul de tentatii culinare iti atrag atentia. Spre exemplu, suna-ti o prietena, iesi la o plimbare in aer liber ori citeste o carte.


5. Consuma unt de migdale

Multe persoane se trezesc obosite dimineata nu pentru ca nu ar fi dormit suficient, ci pentru ca nivelul de zahar din sange este prea scazut. Solutia este sa consumi una ori doua linguri de unt de migdale neindulcit inainte sa mergi la culcare. Astfel te vei trezi mai energica si mai vesela de dimineata.


6. Fa constant miscare fizica

Daca te gandeai ca modelele Victoria’s Secret arata atat de bine pentru ca Mama Natura a fost generoasa cu ele, afla ca antrenamentele fizice pe care le realizeaza sunt de fapt secretul lor. Si acestea nu se numara deloc printre cele mai blande! Implica-te in tot felul de activitati care sa te mentina in forma. Daca nu esti adepta sportului, macar incearca sa iesi mai des la plimbare, sa urci scarile, sa dansezi, sa mergi mai des cu rolele ori cu bicicleta.


7. Mediteaza 15 minute pe zi

Inca o regula de aur pe care ar trebui sa o adopti de la modelele Victoria’s Secret implica meditatia. Aceasta sedinta de relaxare nu iti va rapi mai mult de 15 minute pe zi, insa beneficiile sunt nenumarate. Vei reusi sa te eliberezi de stres, sa dormi mai bine si te va motiva sa duci o viata mai sanatoasa.


“Fura” aceste reguli ale modelelor Victoria’s Secret si te vei apropia tot mai mult de corpul pe care visezi sa il ai.



Foto: pexels.com, instagram.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.9 din 5 - 10 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre apa cu lamaie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sport

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre kilograme nedorite

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0