Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 remedii naturiste pentru prevenirea ridurilor

7 remedii naturiste pentru prevenirea ridurilor
De retinut! Ridurie pot fi atenuate dar nu inlaturate definitiv. La tenul uscat ridurile apar mult mai repede decat la un ten gras. Lumina prea puternica, starile depresive, excesul de tutun, abuzul de farduri, contractarea repetata a muschilor fetei, stilul de viata dezechilibrat, expunerile indelungate la soare sunt principalele cauze care contribuie la aparitia ridurilor. Vitaminele sunt esentiale pentru a preveni semnele de imbatranire a pielii. Legumele verzi, cerealele integrale, ouale, fructele nu trebuie sa lipseasca din alimentatia zilnica. Iata cateva tratamente naturiste pentru atenuarea ridurilor: 1. Se prepara o infuzie din doua lingurite de flori uscate de sunatoare peste care se toarna o cana cu apa clocotita. Se aplica comprese pe fata. 2. Uleiul de masline  si de ricin permit pielii sa isi pastreze elasticitatea. Realizati in mod regulat masaj cu ulei de ricin amestecat cu zeama de lamaie. 3. Si castravetele este folosit adesea pentru riduri. Aplicati sucul de castravete pe ten, timp de o jumatate de ora, apoi clatiti. 4. Pielea imbatranita si lipsita de viata se va intineri daca o tratati cu galbenus de ou si laptisor de matca. Masca se aplica pe fata, masand usor. Se indeparteaza dupa 15 minute cu apa calduţa din abundenţa. 5. Compresele  de ceai verde reduc semnele de imbatranire. 6. Compresele alternative (reci sau fierbinti) cu ceai de albastrele sau de musetel catifeleaza pielea si ascund ridurile. 7. Incercati o masca de fata cu avocado. Pasati pulpa si lasati masca sa actioneze timp de 20 de minute.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.91 din 5 - 11 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre riduri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre avocado

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ceai verde

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre remedii naturiste

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ten gras

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0