Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 sfaturi ca sa slabesti 3 kg in 7 zile

7 sfaturi ca sa slabesti 3 kg in 7 zile
Nu e greu sa slabesti fara diete drastice, pastile sau alte minuni. Ceea ce par a fi mici sacrificii sunt de fapt acte de bunatate fata de propriul organism. Iata 7 sfaturi de aplicat pentru a slabi 3 kilograme in 7 zile...


Bea multa apa. Nu bauturi carbogazoase, energizante, ceaiuri, cafea sau alte minuni, ci apa. Apa nu are nici o calorie si nici carbhodrati; desi pare ciudat, consumul normal de apa ajuta de fapt la scaderea retentiei de lichide din organism si grabeste metabolismul. Daca ajungi sa te plistisesti de apa simpla, adauga o felie de lamaie sau cateva frunze de menta si bea-o ca pe un cocktail.
Mananca mai putina paine alba si paste – sau renunta la ele. Cerealele albe precum orezul, spaghetele, ingrasa prin simplul fapt ca baloneaza; carbohidratii simpli sunt digerati foarte repede si lasa organismul infometat. Poti alege produse din cereale integrale, insa si acestea baloneaza. Inlocuieste cerealele de orice fel cu legume: sandvisul cu pui va deveni salata cu pui. Legumele contin carbohidrati complecsi care se digera mai greu, deci vei scapa de senzatia de foame pentru o perioada de timp. In plus, pentru ca au un continut ridicat de apa, legumele ajuta si la eliminarea acesteia din organism.
30 de minute de sport pe zi. Orice fel de miscare este buna, insa ideale sunt exercitiile cardio. Poti face sport la sala, acasa, dupa un video downloadat de pe youtube sau poti face sport numai cat te duci si cari plasele cu cumparaturi (atata timp cat mergi pe jos cel putin o statie de tramvai sau autobuz).
Bea cafeaua cu o ora inainte de a merge la sala. Daca esti amatoare de cafea, foloseste-i puterea energizanta pentru a munci mai cu spor la sala.
Dormi cu o jumatate de ora mai mult in fiecare noapte. Fie ca dormi 5 sau 8 ore, acele 30 de minute in plus te vor face sa te trezesti mai odihnita si vor ajuta la accelerarea metabolismului.
Sacrifica o tentatie culinara. Pot fi amandine, chipsuri, croissante sau inghetata... ideea e sa renunti la ceva ce mananci numai din pura placere, fara sa iti aduca nici un beneficiul de alt fel.
Adopta o postura corecta. Modul in care stam ne influenteaza imaginea. Stai dreapta, cu barbia inainte, bratele departate de corp si, daca faci poze, adopta o pozitite usor laterala. Daca stai mereu dreapta, cu umerii trasi inapoi, muschii burtii vor munci mai mult si nu vor mai parea la fel de proeminenti.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 10 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabeste

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 7 zile

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0