Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 sfaturi pentru a incepe perfect fiecare zi

de Rebeca Roman la 2021-07-07
7 sfaturi pentru a incepe perfect fiecare zi
"Ziua buna se cunoaste de dimineata" nu este doar o vorba din batrani, ci un veritabil principiu de viata. Aplicati ideile de mai jos pentru a va bucura intotdeauna de o zi minunata.


Modul in care iti incepi ziua este esential

Profita de trezirea de dimineata pentru a pune bazele unei zile cat mai reusite. Incepe cu un mic dejun sanatos, care iti va pregati organismul pentru consumul energetic din timpul zilei. Acesta ar trebui sa contina cereale integrale si fructe proaspete.

Schiteaza un plan cu principalele lucruri pe care vrei sa te concentrezi in ziua respectiva. Ai grija sa nu te supraincarci si sa incluzi suficient timp liber.

Stabileste-ti prioritatile

Stresul din viata ta se datoreaza, in cea mai mare parte, sarcinilor marunte si neimportante. Intreruperile repetate, stimularea excesiva provocata de televizor si repetarea unor sarcini lipsite de importanta iti consuma mai multa energie decat crezi. Identifica lucrurile cu adevarat importante si concentreaza-te sa le indeplinesti.

Pune-ti corpul in miscare!

Alege scarile in locul liftului. Acorda-ti cateva minute, la intervale regulate, pentru plimbari in aer liber. Incepe ziua cu miscari simple de intindere, pentru imbunatarirea flexibilitatii.

Hidrateaza-te si alege gustari sanatoase

Nu neglija niciodata importanta consumului suficient de apa. Incepe ziua cu cel putin un pahar mare de apa. Pe parcursul zilei, alege fructe, legume si nuci in locul preparatelor sarate sau dulci.

Mediul iti influenteaza starea de spirit

Dezordinea din jur se va reflecta si in starea ta de spirit. Stabileste un mic ritual de curatenie si organizare pentru fiecare dimineata. Te va ajuta sa te concentrezi pe parcursul zilei si sa ai mai mult timp seara, pentru activitatile placute.

Zambetul este cel mai bun medicament

Chiar daca te-ai trezit prost-dispusa sau obosita, ai intotdeauna posibilitatea de a schimba situatia. Asculta muzica, vizioneaza ceva care iti face placere sau planifica o actvitate distractiva. Zambetul si rasul sunt cele mai bune moduri de a reduce stresul.

Practica recunostinta

Incepe fiecare zi cu un gand recunoscator pentru toate lucrurile frumoase din viata ta. Aminteste-ti de oamenii si lucrurile pentru care te simti recunoascatoare. Orice problema din cursul zilei va deveni nesemnificativa in comparatie cu acestea.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.33 din 5 - 29 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sfaturi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre stare de bine

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre viata sanatoasa

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0