Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 sfaturi pentru o viata mai fericita!

de Sunt Fericita la 2015-05-05
7 sfaturi pentru o viata mai fericita!
Depinde de tine modul in care iti petreci viata. Depinde de tine daca astazi vei da 100% productivitate la munca sau daca vei fi deprimat fiindca ploua si altii sunt in concediu.


Depinde de tine daca anul acesta vei realiza progrese mari in cariera sau daca vei astepta salariul pentru plata facturilor si nimic mai mult.

Viata e simpla. Noi o complicam. Si cine spunea asta, avea mare dreptate. Fericirea se construieste din ce avem la indemana, la dispozitie. De multe ori pare ca nu avem mare lucru.

Insa intotdeauna avem de ajuns ca sa facem treaba cat se poate de buna. Si nu trebuie decat sa ne bazam pe atitudinea potrivita.

In mod cert, ca sa fii fericit trebuie sa ai atitudinea potrivita. Nu se poate fara. E ca si cum ai vrea sa slabesti insa mananci zilnic la fast-food, cate 5 cremvursti si 3 portii de cartofi prajiti. Pur si simplu nu se poate, se bat cap in cap.

Primul sfat: construieste atitudinea potrivita, ca restul sa vina la locul lui

2. Stai langa oamenii care te fac fericit

3. Zambeste mai des si vei avea si motive sa o faci in continuare

4. Crezi in tine si in modul in care se desfasoara lucrurile. Uneori ai parte de obstacole. Acesta nu este un capat de tara.

5. Fiecare lucru are rostul lui. Poate nu intelegi acum. O sa intelegi in timp de ce nu a mers casnicia ta, de ce nu ar fi mers niciodata, de ce nu a fost timpul acum 2 ani sa faci un copil samd.

6. Nu te minti. Accepta-te asa cum esti, cu plusuri si minusuri. Fii tu insuti, chiar daca stii ca nu vei fi acceptat de toti si in orice grup. Mai bine sa nu fii acceptat intr-un grup in care nu iti este locul.

7. Mananca sanatos, dormi linistit si cat trebuie, fa sport si viata devine dintr-o data mult mai buna :)

Succes!

sursa foto: www.StockPhoto.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.63 din 5 - 12 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0