Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 strategii pentru a ramane supla toamna si iarna

7 strategii pentru a ramane supla toamna si iarna
Odata ce vine toamna, ne lasam mult mai usor prada poftei de dulciuri. E Halloween-ul, vin sarbatorile iernii si nu ne mai oprim decat dupa Anul Nou. Prin luna ianuarie nu prea mai esti fericita de felul in care arati. Adevarat provocare ar fi deci sa slabesti, nu sa te ingrasi in timpul sezonului de toamna/iarna.


Uite sapte strategii care te vor ajuta sa arati fabulos si sa te simti bine in propria piele, pe tot parcursul anului:
1. Nu mai sari peste mese.
Se organizeaza o petrecere la birou sau cea mai buna prietena face cinste de ziua ei. Iti spui deci ca poti sari peste o masa, pentru a manca seara mai mult. Gresit! Nu mai sari peste mese si nici nu mai ciuguli ca o pasarica. In schimb, fa-ti cate un shake proteic dimineata si la pranz pentru a-ti echilibra nivelul glicemiei si pentru a nu ajunge moarta de foame la petrecere. Fa-ti un amestec de pudra proteica, fructe de padure congelate, varza furajera, seminte de chia, lapte de migdale neindulcit. Delicios!
2. Fa-ti placerile cu inteligenta.
Nu trebuie sa te privezi de orice in timpul sarbatorilor in timp ce restul lumii se imbuiba cu cozonac. Alege variante cu mai puti n zahar. Tine un bol cu migdale la indemana, si nu unul cu bomboane de pom. Fa-ti cicocolata calda cu lapte de migdale si cacao. Fa-ti piureul de langa friptura din conopida, nu din cartofi.
3. Creste aportul de fibre.
Fibrele sunt prietenele tale pentru slabitul pe timpul frigului. Ele ajuta la golirea stomacului, scad nivelul hormonului foamei, grelina, echilibreaza glicemia si reduc poftele. Zmeura, spanacul, nucile si semintele sunt ideale pentru tine.
4. Cunoaste-ti dusmanul.
Abandonarea logicii si aruncarea asupra mesei de bunatati nu mai sunt atat de probabile odata ce cunosti cifrele exacte. O cescuta de lichior de oua are aproape 350 de calorii. Placinta de dovleaca ajunge si la 310 calorii pe felie si asta fara frsca deasupra sau orice alt topping mai alegi. 
5. Planifica inainte.
Daca te asteapta o saptamana brutala si ajungi acasa doar sa-ti auzi copiii urland dupa pizza, gandeste-te inainte pentru a nu cadea victima dorintelor bruste. De exemplu, gateste in week-end un pui intreg si pune-l la congelator. Imparte-l apoi pentru o supa, o friptura, shaorma facuta in casa sau orez cu pui. Simplu.
6. Fa sport.
Ai sedinta cu parintii, trebuie sa faci si ceva cumparaturi, vin socrii in vizita, asa ca sportul e ultima ta preocupare. Nu lasa asta sa se intample. Reorganizeaza-ti programul asa incat sa ai cateva minute pentru sport (chiar daca inseaman sa te trezesi mai devreme). 
7. Monitorizeaza ce mananci.
Cu siguranta ai vazut ca cei care isi noteaza tot ceea ce mananca slabesc rapid. Fii onesta si jurnalul alimentar iti va arata unde gresesti. Vei intelege de ce te-ai ingrasat un kilogram desi tu poti jura ca nu ai gresit cu nimic.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabit

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sarbatori

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dulciuri

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0