Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 trucuri geniale care ascund imperfectiunile corpului

de Ana-Maria Tudor la 2014-08-21
7 trucuri geniale care ascund imperfectiunile corpului
Ei bine, nu toate femeile s-au nascut cu un trup de zeita. Si ce? Kylie Minogue este mica de inaltime, Jessica Alba are umerii mult mai lati decat ai tu impresia, iar Sophia Loren are solduri imense si nimeni nu stie.


Nu este niciun secret faptul ca femeile stiu cel mai bine cum sa isi ascunda imperfectiunile, indiferent daca este vorba de cosmetice, accesorii sau culoarea parului. Cu toate acestea, putine dintre reprezentantele sexului frumos stiu cum sa se puna cu adevarat in valoare.

Daca aveai impresia ca defectele corpului nu pot fi ascunse cu creme miraculoase sau tratamente costisitoare, trebuie sa stii ca ai dreptate. Le vei acoperi doar cu piese vestimentare purtate corect, care sa evidentieze alte zone fata de cele proeminente.

Iata cateva trucuri vestimentare care ascund orice defect al corpului:

Solduri late - poarta bluze cu volanase late, care sa dea impresia de umeri lati si poarta un corset/centura stransa, pentru a scoate talia in evidenta.

Umeri lati - pune accentul pe decolteu - in forma de V accentueaza formele si creeaza iluzia unui trunchi mai lung.

Picioare scurte - platformele si pantofii cu toc au devenit probabil cei mai buni prieteni ai tai; te vor ajuta de asemenea sa creezi impresia ca esti mai inalta si o fusta care se opreste deasupra genunchilor, o pereche de jeans evazati si jachetele scurte. Pont: pantalonii negri masculini creeaza un efect de inaltime spectaculos.

Picioare subtiri - mizati pe rochiile lungi si mulate, care sa va scoata in evidenta talia si sa dea impresia de forme atragatoare. Renuntati la pantalonii foarte stransi pe picior.

Picioare lungi - daca sunteti foarte inalta, renuntati la tocuri, cel putin ziua si la rochiile lungi si mulate. Apelati cu incredere la fustele scurte si rochitele cu bretele.

Talie groasa - rochiile drepte (nu mulate) si cele de tip baby-doll sunt cele care va avantajeaza cel mai bine! Evitati pantalonii cu talie joasa si bluzele scurte.

Glezne groase - nu trebuie neaparat sa le acoperiti, cu rochii lungi sau cizme. Puneti accent pe partea de sus - apelati un decolteu generos sau la accesorii deosebite, care sa distraga atentia de la zona picioarelor. Pont: croielile in forma de A definesc talia si alungesc picioarele.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.5 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre imperfectiuni

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0