Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

8 accesorii pentru toamna-iarna 2012-2013

8 accesorii pentru toamna-iarna 2012-2013
Toamna sau iarna nu inseamna numai haine uniforme, negre si...gri. In 2012, mai mult ca in oricare an, s-au purtat culorile si accesoriile statement, iar aceaste tendinte nu dispar asa de usor. Iata 8 astfel de accesorii cu care sa iti inveselesti tinutele groase de toamna si iarna...


Daca de culorile sfarsitului de an ne-am lamurit si stim deja ce se poarta in toamna-iarna 2012-2013, a venit timpul sa acordam putina atentie si accesoriilor. Anotimul rece sta sub semnul accesoriilor vizibile, statement si pastreaza cateva elemente din vara: curele, brose, coliere statement, insa aduce si unele surprize.
Accesorii pentru toamna-iarna 2012-2013: MANUSI. Desi se mai poarta si manusile obisnuite, pana la incheietura mainii, vedeta acestui sezon sunt manusile lungi pana la cot, venite parca din timpuri stravechi, tocmai de pe vremea strabunicii. Acum un an nu ar fi fost vazute cu ochi buni, insa astazi sunt vedeta sezonului... deh, capriciile modei. Daca iti place moda vintage, profita din plin de aceasta tendinta si incorporeaz-o in tinuta ta de zi, birou sau de seara. Se potrivesc de minune cu capele sau hainele groase cu maneci trei sferturi.
Manusi si accesorii toamna

Accesorii pentru toamna-iarna 2012-2013: CUREAUA. Se poarta peste palton, geaca sau haina de iarna si vine in dimensiuni variate: late, impletite, subtiri sau duble. Purtarea unei curele peste haina groasa de iarna nu este numai o modalitate de a accentua talia, ci si de a accesoriza tinuta. Pentru cele mai indraznete, exista chiar si curele statement, cu tinte sau paiete, impletituri, jocuri de culori sau zale.

Accesorii pentru toamna-iarna 2012-2013: GULERE. In toamna-iarna 2012-2013, gulerul unei haine nu mai joaca un simplu rol, ci devine aproape bijuterie. Pentru haine, se poarta gulere colorate, de blana sau cu strasuri; la rochii poti cumpara gulere handmade de la artistii din Romania. Ideea este ca nu trebuie sa mai existe monotonie. Nu te gandi ca trebuie sa cauti zile in sir prin toate magazinele haine de acest fel; fii inventiva si roaga o prietena priceputa la cusut sa iti faca un guler asa cum doresti, apoi aplica-l pe haina ta preferata.

Accesorii pentru toamna-iarna 2012-2013: PALARIILE CU BOR. Caciulile par cam demodate, acum ca tendintele modei se indreapta din ce in ce mai mult spre stilul vintage. Daca simti ca te reprezinta palariile, ai de ales intre cele cu bor larg sau mic, ori intre palariile fedora sau cele in stil clop. Daca nu iti place acest stil, alege linistita o caciula, pentru ca si in acea zona au aparut schimbari.

Accesorii pentru toamna-iarna 2012-2013: BERETELE. Daca nu te poti hotara intre o caciula si palarie, atunci incearca un basc. Bascul sau bereta au revenit in sezonul acesta, in diferite variante si materiale.

Accesorii pentru toamna-iarna 2012-2013: ESARFE. In loc de fular, poti alege sa porti o esarfa din lana sau bumbac. De multe ori, vei vedea ca iti tine mai cald. Oricum, se poarta in toate formele: tricotate, colorate, uni, sau gen batic.

Accesorii pentru toamna-iarna 2012-2013: COLIERE STATEMENT. Te-ai intrebat vreodata cum sa te faci vazuta intr-o incapere desi nu ai atuuri extraordinare? Un colier statement te ajuta oricand. Nu alege chinezarii insa, mergi pe o varianta handmade (din fericire, artistii romani fac lucruri minunate); chiar daca pretul este putin mai ridicat, investitia merita, pentru ca sunt bijuterii originale sau unicat.

Accesorii pentru toamna-iarna 2012-2013: BROSE. Si aici, cuvantul statement este de baza. Se poarta brosele de aur, cu pietre pretioase, brose de lemn pictat, pietre sau alte materiale ecologice si reciclate, din pene sau paiete, lanturi, tinte, etc.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre accesorii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre toamna

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre iarna

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 2012

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 2013

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0