Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

8 alimente de care trebuie sa uiti ACUM

8 alimente de care trebuie sa uiti ACUM
Multe credem ca a manca sanatos inseamna sa consumi un anumit numar de calorii pe zi. Dar adevarul este ca nu neaparat cat mancam, ci calitatea alimentelor este extrem de importanta. Vezi mai jos cateva articole alimentare care nu fac bine organismului. Iti garantam ca vei fi suprinsa de unele dintre ele.


1. Popcorn la microunde
Se stie faptul ca au existat muncitori la fabricile unde se produce acest „deliciu” care s-au imbolnavit de cancer, in urma inhalarii aburilor rezultati. Daca acesta nu este un motiv suficient de puternic pentru a nu mai manca floricele facute la microunde, trebuie sa mai stii ca punga in care sunt vandute contine acid perfluorooctanoic (PFOA), o substanta care este asociata catorva tipuri de cancer si infertilitatii. Unde mai pui ca floricelele la microunde sunt pline de grasimi rele si de sodiu. Alege varianta facuta de tine in tuci, caci asta iti face chiar bine la sanatate.
2. Merele non-organice
Anul trecut, merele si-au castigat nefericitul renume de a fi alimentul cu cel mai mare continut de pesticide. Pentru ca nu sunt foarte rezistente la daunatori, fermierii le stropesc cu mai mult. Sunt tratate si cu pesticide pentru a rezista mai mult in magazine. Daca iubesti merele, cumpara INTOTDEAUNA mere organice sau mai bine uita de existenta lor. Organismul tau iti va multumi.
3. Racoritoare
Sunt multe studii care atesta ca bauturile racoritoare carbogazoase cresc riscul aparitiei bolilor cardiovasculare, a cancerului, depresiei si obezitatii. Nici cele dietetice nu sunt mai bune.
4. Chips-urile
Multe branduri de chipsuri contin cantitati inimaginabile de sodiu si grasimi. O singura punga contine mai mult sodiu si mai multa grasime decat necesarul pe o zi intreaga. Nu numai continutul nutritional trebuie sa te ingrijoreze, ci si faptul ca chipsurile contin acrilamida, o substanta chimica care creste riscul aparitiei catorva tipuri de cancer si a infertilitatii. Chestia asta inspaimantatoare se gaseste si in cartofii prajiti.
5. Rosii la conserva
Pe langa faptul ca sunt mult mai putin delicioase decat produsul proaspat, rosiile la cutie contin bisfenol. Mentionam doar cateva din pericolele la care ne expunem ingerand bisfenol: malformatii fetale, probleme cu inima, obezitate, diabet, probleme cu tiroida si chiar cancer. Nu se mai foloseste bisfenol in producerea biberoanelor, dar substanta inca exist in cutia de conserva. Daca nu gasesti rosii proaspete, cumpara mai bine unele la borcan.
6. Telina non-organica
Ca si in cazul merelor, poate fi plina de pesticide. 
7. Lapte cu hormoni artificiali
Multi fermieri le dau vacilor hormoni artificiali pentru a produce mai mult lapte, ceea ce e bine pentru buzunarul lor, nu si pentru sanatatea noastra. Acesti hormoni duc la cresterea nivelului altui hormon, IGF-1, care creste riscul aparitiei cancerului la oameni. Cauta laptele organic.
8. Margarina
Daca margarina nu ar avea niciun fel de colorant alimentar, ar avea o frumoasa nuanta de gri. Desi se crede adesea ca este varianta mai sanatoasa a untului (caci, nu-i asa, nu are colesterol), este o sursa minunat de oribila de grasimi trans, cele care iti cresc cu adevarat colesterolul. De ulei de masline n-ai auzit?

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.33 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pesticide

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0