Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

8 motive pentru care femeile asiatice au silueta perfecta

de Viorica Ghinea la 2017-10-18
8 motive pentru care femeile asiatice au silueta perfecta
Femeile asiatice sunt recunoscute in intreaga lume pentru silueta zvelta pe care reusesc sa si-o mentina pana la varste inaintate. Multe reprezentante ale sexului frumos se intreaba care este secretul acestora. Daca te numeri printre ele, vei tinde sa te gandesti intai la factorul genetic, insa nu doar acest criteriu este important. Stilul lor de viata, in special cel alimentar, joaca un rol esential in ecuatia unei siluete de vis. Descopera mai jos care sunt motivele pentru care femeile asiatice reusesc sa se mentina in forma.



Femeile asiatice…


1. … mananca portii mici.

Aceste reprezentante ale sexului frumos prefera sa consume portii mici, dar combina mai multe preparate la aceeasi masa. Cu alte cuvinte, se bucura de mai multe preparate, dar nu exagereaza cu niciunul dintre ele, obtinand astfel un echilibru alimentar. Un studiu condus de catre Universitatea Cornell a demonstrat ca acest truc chiar are efect. Voluntarilor inscrisi in cercetare li s-a micsorat portia de mancare consumata la pranz, dar au avut voie sa consume tot ce isi doresc in restul zilei. Rezultatul? Au reusit sa slabeasca 500 g in doua saptamani.


2. … au metode de gatit sanatoase.

Multe dintre preparatele culinare pe care le gatesc femeile asiatice sunt pregatite la aburi   ori prin fierbere. In aceste cazuri este evident ca numarul caloriilor este mai scazut ca atunci cand prajesti. De aceea le este atat de usor sa se mentina in forma.


3. … consuma mancaruri fermentate.

Supa miso, kimchi si natto sunt doar cateva dintre alimentele fermentate pe are le consuma asiaticii. Acestea actioneaza ca probiotice naturale, ceea ce inseamna ca sunt aliati de baza in procesul de slabire. Ofera rezultate incredibile pentru cei care vor sa scape de grasimea viscerala.


4. … mananca fructe de mare.

Fructele de mare nu lipsesc din alimentatia asiaticilor. Acestia contin acizi grasi Omega-3 care au o multime de beneficii asupra organismului. Intaresc sistemul imunitar, imbunatatesc sistemul circular, au grija de sanatatea sistemului reproducator si contribuie la arderea grasimilor. Cercetatorii au facut un experiment timp de 3 saptamani, care a presupus administrarea unor capsule de acizi grasi Omega-3. In acest timp participantii au slabit in jur de 1.5 kilograme.


5. … pun accent pe legume.

Femeile asiatice pun mare pret pe legume atunci cand gatesc. Acestea le combina in tot felul de moduri delicioase si le condimenteaza astfel incat te fac sa le iubesti pana si pe cele pe care nu le indrageai inainte.


6. … beau ceai in loc de apa rece.

Spre deosebire de europeni si de americani, femeile asiatice consuma ceai in loc de apa rece. Exista opinii conform carora apa rece ar incetini digestia daca este combinata cu alimente grase. Rezultatul il reprezinta acumularea de kilograme nedorite.


7. … iau gustari si deserturi sanatoase.

Oricat ai incerca sa impui o limita atunci cand vine vorba de preparatele pe care le consumi, tot mai faci cate un pas gresit, in special atunci cand vine vorba despre o gustare ori despre un desert. Ai impresia ca acestea nu iti pot afecta silueta pentru ca sunt consumate in cantitati mici, insa incepi sa observi repede rezultatele lor depuse in jurul taliei. Inspira-te de la femeile asiatice si incearca sa iei atat deserturi, cat si gustari sanatoase. Optiunile lor preferate se indreapta catre retetele pe baza de orez, alge, fasole rosie, nuci, seminte si fructe. Fara indoiala aceastea sunt mai sanatoase decat chips-urile, fursecurile si alte deserturi de pe plaiurile noastre.


8. … mediteaza.

Medicina traditionala asiatica pune mai mult accent pe prevenirea afectiunilor decat pe tratarea acestora. Incearca sa elimine radacina care ar putea sa duca la dezvoltarea unei boli. De aceea, meditatia joaca un rol important in stilul de viata al asiaticilor. Tai Chi si Yoga sunt doar cateva dintre activitatile la care apeleaza acestia pentru a se mentine in forma pana la varste inaintate.


Inspira-te de la femeile asiatice si stilul tau de viata se va imbunatati simtitor. Nu numai ca vei reusi sa te mentii in forma fara probleme, dar vei constata si ca starea ta de sanatate este mai buna.



Foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.61 din 5 - 14 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre stil de viata

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre kilograme in plus

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre yoga

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre calorii

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0