Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

8 secrete ale frumusetii din intreaga lume

8 secrete ale frumusetii din intreaga lume
Cum reusesc femeile japoneze sa-si pastreze parul lor negru atat de stralucitor si cum se face ca grecoaicele au tenul atat de luminos? Iti prezentam mai jos cateva din secretele femeilor din jurul lumii.


Chile
Femeile din Chile sustin ca strugurii rosii sunt responsabili de luminozitatea tenului lor. Acestea obisnuiesc sa faca o masca de struguri, zdrobind boabele dintr-un ciorchine si adaugand 2 linguri de faina. Apoi aplica aceasta masca pe fata si o lasa timp de 10 minute, dupa care o clatesc. Aceasta masca elimina aspectul de ten obosit, oferindu-le o stralucire aparte.
Grecia
Grecoaicele au un ten extrem de frumos, deschis la culoare, totusi bogat in melanina, care absoarbe razele daunatoare UV. Exista mai multi factori care contribuie la tenul lor stralucitor: acestea consuma mult peste, care este bogat in acizi grasi omega-3 si omega-6 benefici pentru piele, precum si multe fructe si legume, care asigura vitamine si antioxidanti. Acestea cred de asemenea ca uleiul de masline este esential pentru a avea un ten frumos.
Republica Dominicana
Femeile din Republica Dominicana au unghiile foarte puternice. Care este secretul lor? Acestea se jura ca usturoiul este de vina. Ele obisnuiesc sa zdrobeasca cativa catei de usturoi, adaugand pasta astfel formata in oja transparenta de unghii si lasand-o la macerat timp de 7 – 10 zile. Va exista un miros la inceput, care insa va disparea. Usturoiul are multe proprietati de intarire.
Spania
Femeile din Spania isi pastreaza parul stralucitor clatindu-l cu suc de merisoare. Poti incerca si tu: amesteca un sfert de cana de suc natural de merisoare cu un sfert de cana de apa si clateste-te cu acest lichid pe par, dupa spalare. Sucul de merisoare evidentiaza suvitele si este extraordinar in cazul brunetelor. Blondele ar trebui sa incerce acelasi experiment, dar cu suc de lamaie, pentru ca parul lor sa nu capete o culoare rozalie.
Egipt
Stim deja ca secretul Cleopatrei era sa se imbaieze in lapte. Daca vrei sa incerci si tu, nu trebuie sa faci efectiv baie in lapte, ci doar sa adaugi 2 cani de lapte praf in apa din cada. Pielea ta va deveni mult mai fina si mai catifelata, sustin egiptencele.
Israel
Femeile din Israel cred in puterile miraculoase ale sarii de mare. Sarea de mare ajuta la eliminarea toxinelor din organism si la vindecarea multor boli.
 Italia
Cum isi mentin italiencele parul atat de frumos si stralucitor? Un hairstylist italian ne spune secretul: acestea amesteca un iaurt cu ulei de masline si folosesc aceasta pasta in loc de balsam. Proteinele din iaurt hranesc parul. Poti incerca si tu acasa, trebuie doar sa amesteci o cana de iaurt natural simplu cu o lingura de ulei de masline. Aplica acest amestec pe parul spalat si clateste-te dupa 5 minute.
Japonia
Japonezele consuma multe alge de mare deoarece acestea sunt bogate in fier, zinc, seleniu si cupru. Acestea fie le consuma fierte, fie le aplica pe parul uscat ca un fel de balsam nutritiv.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.5 din 5 - 14 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre frumusete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femei frumoase

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ten luminos

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre par stralucitor

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0