Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

8 semne ca esti prea buna pentru EL

de Viorica Ghinea la 2017-10-18
8 semne ca esti prea buna pentru EL
Cu siguranta ai vazut si tu in jurul tau, cel putin de cateva ori in viata, femei care valorau mai mult decat partenerii lor. Dar te-ai gandit vreodata ca faci si tu parte dintre acestea, dar inca nu ai realizat pana acum? Citeste mai jos care sunt semnele care iti demonstreaza ca esti prea buna pentru barbatul cu care esti. Poate ca va fi dureros sa descoperi anumite lucruri, dar este bine sa deschizi ochii din timp.


De ce esti prea buna pentru el?


Pentru ca…

1. … oamenii dragi iti spun asta.

Daca cei din jur au ajuns sa iti spuna in repetate randuri ca esti prea buna pentru partenerul tau, atunci poate ca ar trebui sa tii cont de opinia lor. Aflata sub influenta fluturasilor din stomac, mai mult ca sigur nu observi anumite lucruri care se intampla intre voi, insa din afara se vad altfel.


2. … este mereu in cautarea certurilor.

Partenerul tau se aprinde din orice si incearca sa iti gaseasca doar tie vina? Daca tot ce stie sa faca este sa iti scoata ochii pentru tot felul de gesturi, fie acestea gresite ori nu, atunci nu te afli langa barbatul potrivit.


3. … tu oferi mai mult.

Intr-o relatie ar trebui sa existe implicare in egala masura. Atunci cand unul dintre parteneri ofera mult mai mult decat celalalt, categoric este prea bun. Nu ai cum sa fii fericita cand sufletul tau ramane mereu gol, in asteptarea unor lucruri frumoase care sa il umple.


4. … nu isi aminteste de lucrurile importante pentru tine.

Tu incerci sa tii minte tot ce tine de el, insa nu primesti aproape niciodata acelasi tratament special. Atunci cu siguranta esti prea buna pentru el. Daca ai fi la fel de importanta pentru partenerul tau, asa cum este el pentru tine, ar face un efort pentru a-si aminti, nu crezi?


5. … nu este constient de ceea ce te supara.

Tu esti in stare sa te dai si peste cap pentru a rezolva problemele dintre voi si pentru a-l sti implinit sufleteste, iar el nici nu se streseaza cand vine vorba de tine. Uneori ti-ai dori ca macar sa isi dea seama ce anume te-a suparat si sa incerce sa se schimbe, dar minunea nu vine, ci se lasa asteptata.


6. … nu te asculta atunci cand te plangi de comportamentul lui.

Incerci sa ii explici ce anume nu iti place la atitudinea lui, dar nu face altceva decat sa arunce vina pe tine? Atunci este evident ca esti prea buna pentru el si ca trebuie sa faci in curand o schimbare in viata ta sentimentala.


7. … te face sa te simti nesigura.

Un partener bun ar trebui sa te faca sa prinzi mai multa incredere in tine, nu sa iti adanceasca insecuritatile. Langa barbatul potrivit nu te vei simti niciodata urata si proasta, pentru ca el te face sa te simti speciala. Unul care te compara mereu cu alte femei (si nu in sensul bun!) nu are ce cauta langa tine.


8. … te face sa plangi.

Atunci cand un barbat te face mai des sa plangi decat sa zambesti, ar trebui sa il lasi fara sa stai pe ganduri. Esti prea buna pentru el si nu ar mai trebui sa stai nicio clipa intr-o relatie care este de la departare una cu caracter toxic.


Ai descoperit ca esti prea buna pentru partenerul tau? Nu lua o decizie drastica pana nu porti o discutie deschisa cu acesta. Daca este dispus sa se schimbe si chiar observi imbunatatiri in comportamentul lui, relatia voastra este salvata, altfel...


Foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.94 din 5 - 9 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie toxica

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dezamagire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre despartire

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0