Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

8 trucuri culinare despre cartofi

8 trucuri culinare despre cartofi
8 trucuri culinare despre cartofi

Cartofii sunt un aliment de baza in bucataria romaneasca. Se pot consuma simpli, ca garnitura sau pot fi asociati cu alte legume. Iata cateva secrete utile in bucatarie cu privire la gatirea cartofilor:


1. Cartofii nu se innegresc daca dupa ce i-ai curatat ii pui in apa rece.

2. Cartofii noi, pregatiti la cuptor, se rumenesc frumos daca, in prealabil, sunt unsi cu ulei de masline.

3. Un cartof crud dat pe razatoare inlocuieste cu succes oul din compozitia de chiftele cu carne.

4. Daca vrei ca piureul sa fie mai gustos, adauga lapte caldut.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Culegere de teste rezolvate la limba romana clasa a VI-a


Copilul dvs are examen de Evaluare Nationala la sfarsitul clasei a VI-a Pregatiti-l de nota 10 Stimate parinte Aceasta etapa prefigureaza primul examen important din viata de elev a copilului dvs admiterea la liceu Constituie “piatra de temelie” ce sta la baza unei pregatiri serioase pe care ulterior se poate construi o...

Oferta Speciala
valabila 48h


5. Cum salvam o mancarea prea sarata sau prea condimentata? Daca supa e prea sarata, adauga in ea 2 cartofi cruzi taiati in jumatate (acestia vor absorbi excesul de sare).

6. Cartofii fierti se curata mai usor de coaja daca in apa in care au fiert ai adaugat putin ulei.

7. Daca vrei sa nu mai incolteasca, pune langa ei cateva mere.

8. Cartofii noi se vor curata mai usor, daca in prealabil se vor tine 15 minute in apa rece cu sare.

Voi ce alte trucuri mai cunoasteti?

Foto: pixabay.com



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.67 din 5 - 3 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cartofi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cartofi prajiti

Spune-ne opinia ta despre "8 trucuri culinare despre cartofi"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


10 - 6 =

Cele mai citite articole

Nu exista parintele perfect, la fel cum nu exista copilul care nu face greseli.
Stresul creeaza o stare de tensiune si o reactie de alarma a organismului, ducand uneori la ...
Te confrunti des cu balonarea? Atunci trebuie sa fii atenta la alimentatie!

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Personala si nu conteaza.....
Din punctul meu de vedere e modelul ideal de femeie pe care nu o vrei pt o relatie .... E vorba ...
Cat de frumos! Stilul shabby chic imi place foarte mult si chiar mi-ai dat cateva idei pentru ca si ...
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0