Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

8 vise deranjante si semnificatia lor

de Sunt Fericita la 2017-08-10
8 vise deranjante si semnificatia lor
De multe ori suntem prea obositi ca sa ne mai amintim ce am visat, alteori tocmai epuizarea fizica ne face sa avem vise deranjante. Acest tip de vise apar atunci cand suntem stresati, ne temem de ceva sau suntem ingrijorati de problemele de zi cu zi - daca nu in mod constient, sigur inconstient. Anxietatea isi face simtita prezenta prin vise din cele mai ciudate: ca iti cad dintii, ca esti goala in public, ca te impiedici brusc si cazi ori ca ai un accident. Iata opt dintre cele mai deranjante vise si ce inseamna ele...


Si pentru ca de multe ori dupa un astfel de vis ne trezim mai obosite decat inainte, mai trebuie sa intelegem niste aspecte legate de vise.
In primul rand, visele sunt foarte personale - astfel, daca o persoana pasionata de arahnide are un vis cu paienjeni, acel vis va avea alta conotatie si insemnatate decat la mine (eu avand o fobie fata de paienjeni).

In al doilea rand, trebuie analizat si contextul in care a aparut visul: ce evenimente importante au avut loc inainte de aparitia visului care te-a deranjat? Ai fost mai obosita decat de obicei?

Cand visezi ca iti cad dintii, nu e ceva obisnuit. Atunci cand apar in vise, dintii simbolizeaza puterea interioara a celui care viseaza. Acesta intra la categoria viselor deranjante si sunt in general legate ce evenimente cu o foarte mare incarcatura emotionala pe care cel care viseaza nu o poate intelege sau la care nu se poate adapta inca.

Goala in public. Hainele sunt armura care ne apara de restul lumii, astfel ca visele in care apari goala in public sunt legate de o problema care te face sa te simti expusa, rusinata sau vulnerabila; aceste vise sunt legate, in general, de o stare de anxietate legata de intimitate..

Daca visezi ca ai intarziat la un eveniment important, atunci mai mult ca sigur te simti coplesita sau nepregatita pentru o schimbare care se petrece in viata ta.

Visele in care pierzi ceva important sunt legate de pierderea controlului; fie ca e vorba de un obiect anume, fie numai de sentimentul ca ai pierdut ceva, ar trebui sa vezi daca nu cumva  pierzi contolul si asupra evenimentelor importante din viata ta.

Daca visezi ca esti urmarita sau ca fugi de ceva, iar acest gen de vise deranjante se repeta de mai multe ori, e semn ca fugi si in realitate de ceva sau ca nu vrei sa constientizezi o problema.

Visele cu cazaturi sunt ceva mai des intalnite, dar la fel de deranjante. Ele sunt semne ale unor situatii sau probleme care au escaladat si care te trag in jos - la serviciu, in relatia cu iubitul sau cu familia, probleme cu banii; sunt vise deranjante care au legatura cu lipsa de control sau teama de esec.

Daca visezi ca ai avut un accident, fie ca esti tu la volan, fie ca esti pasager, trebuie sa iti analizezi bine viata sa sa vezi unde anume ar trebui sa iti asumi mai multa responsabiliate.

Dar cand visezi caine, ce inseamna acest lucru? Afla interpretarea>>

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.68 din 5 - 11 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vise

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre deranjant

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre deranjante

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vis

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0