Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

A venit vremea sa castigi si tu! Este tombola intre 17 mai – 5 iunie

de Sunt Fericita la 2014-05-22
A venit vremea sa castigi si tu! Este tombola intre 17 mai – 5 iunie
Vara nu vine la pachet numai cu soare, zambet si plimbari prin parc. Femeile sunt mai constiente de defectele pe care le au si incearca din rasputeri sa le elimine. Sau cel putin sa le mascheze. Rochiile vaporoase sunt frumoase, dar intotdeauna pe altcineva. Tu nu mai ai dispozitia necesara sa le porti si parca, asa adusa de spate cum esti din cauza muncii la birou, nici nu-ti mai stau bine.


Si, daca esti ca mine, nu ai o singura problema pe care vrei s-o rezolvi cat mai rapid cu putinta. 
In primul rand, ai cearcane. Te trezesti dimineata de parca ai fi tot timpul imbufnata pe viata, cu ochii umflati, ca si cum ti-ai fi plans in nestire amarul. Este de inteles, nu ai reusit sa te hidratezi cum trebuie, nu te-ai odihnit cat era necesar. Dar de masca cu colagen ai auzit? Te ajuta sa-ti reimprospatezi tenul, sa-l faci luminos, fara cearcane si fara urme de riduri in jurul ochilor.
Sa trecem acum la durerile de spate pentru care am solutia ideala: centura de corectare a posturii. Postura incorecta este, de cele mai multe ori, vinovata de durerile atroce pe care le resimti in zona lombara.
Daca vrei sa-ti continui demersul spre o viata frumoasa si relaxata, ia in calcul aparatul de reflexoterapie care elimina stresul unei zile de munca in doar cateva minute. Si intorci astfel spatele cauzei majore ale celor mai mari probleme de sanatate ale tale.
Comanda unul sau mai multe dintre produsele Fokus Fitness & Massage, in valoare minima de 250 RON si ai sansa sa castigi mai mult decat ti-ai imagina:
Premiul I: Centura de masaj pentru gat si umeri - pentru un masaj relaxant dupa o zi obositoare de lucru!
Premiul II: Unul dintre cele trei seturi Reivoll. Setul contine: o crema de zi impotriva imbatranirii (50 ml) + o crema de noapte impotriva imbatranirii (50 ml)
Premiul III: Unul dintre cele 10 Vouchere invaloare de 50 de lei, pe care le puteti folosi pentru a achizitiona alte produse Fokus.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tombola

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vara

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre castig

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0