Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Acele cupluri pe care toti le cunoastem si care ne scot din minti. Voi unde va incadrati?

de Ana-Maria Tudor la 2015-08-13
Acele cupluri pe care toti le cunoastem si care ne scot din minti. Voi unde va incadrati?
Ioana si Marius sunt impreuna de trei luni si sunt doi dintre cei mai fericiti si mai optimisti oameni pe care ii cunosc. Amandoi imi sunt prieteni de cativa ani buni, insa de cand sunt impreuna nu am avut ocazia sa ies prea des cu ei si sa le observ obiceiurile comune.


Sambata de dimineata imi suna telefonul pe la ora 10:00. Ceva ciudat, in weekend nu prea ma suna nimeni. Era Ioana si ma intreba daca mi-am facut planuri pentru dupa amiaza si daca as vrea sa merg cu ei sa vedem un film si apoi sa luam cina impreuna. Nici nu am stat pe ganduri si am acceptat rapid invitatia, doar sunt prietenii mei si nu i-am mai vazut de multa vreme.

Nu dupa mult timp de cand am ajuns in sala de cinema am inceput sa imi pun intrebari de tipul "Ok, ce caut aici?", "ce a fost in capul meu cand am acceptat invitatia"? Nu de alta, dar am constatat ca Ioana si Marius formeaza acel gen de cuplu care parca nu mai are ochi si urechi pentru nimeni altcineva decat pentru ei, genul care nu iese din "iubitel" si "maimutica", care nu concepe sa faca o activitate fara a se tine de mana ori de a se saruta. Pe scurt, acesta este genul de cuplu cu care nimeni niciodata nu si-ar dori sa iasa singur. Daca mai era cineva acolo, oricine, poate lucrurile ar fi stat diferit.

Cu siguranta cunoasteti si voi astfel de cupluri, extrem de dragastoase sa spunem. Ce facem in aceasta situatie? Probabil ca inventam o urgenta la birou, un fier uitat in priza sau o pizza uitata in cuptor. Pe moment evident ca am inventat un motiv mult mai prost, dar asta este partea a doua a problemei.

Atunci mi-a venit ideea sa scriu despre cuplurile pe care le stiu, care se incadreaza in tipologii pe care le cunoastem cu totii.

Dupa cuplul extrem de dragastos, in topul "preferintelor" noastre se numara si cuplul care se iubeste doar online. Pe Vali il cunosc de mult timp: baiat destept si la locul lui. A intalnit-o pe Cristina si s-a indragostit rapid. Daca la inceput totul era roz si frumos, acum monotonia si neintelegerile plutesc in aer in relatia lor, asta daca ii cunosti in viata reala. Prietenii lor de pe retelele de socializare au impresia insa ca ei au relatia perfecta, deoarece statusurile de pe Facebook si fotografiile de pe Instagram ii surprind doar in ipostaze fabuloase, in calatorii in insule exotice, imbratisandu-se printre palmieri. Ei bine, lucrurile sunt in general roz doar la suprafata, in interior s-ar putea sa miroasa neplacut.

Mai avem si cuplul scandal. Exemplu perfect este cuplul format din Alexandra si Razvan. Ea tanara si frumoasa, vorbareata din calea afara, el un inginer linistit, care i-ar da mereu dreptate doar sa o faca fericita. Ea e nemultumita  chiar si atunci cand ii spune ca are dreptate, chiar si atunci cand o duce in locurile in care ea isi doreste. Normal, ea merita intotdeauna mai mult, iar el nu are niciodata idei mai bune.

Din aceeasi categorie sunt si solitarii. Din momentul in care isi fac o relatie, uita de toti prietenii, de rude si de evenimentele la care trebuie sa participe. Tot timpul din lume l-ar petrece impreuna, dar numai ei doi, nu care cumva sa ii deranjezi ca imediat devin irascibili si data viitoare s-ar putea nici macar sa nu iti mai raspunda la telefon. Iulia si Adi se incadreaza perfect in aceasta tipologie si la numai cateva luni dupa ce s-au indragostit au decis de comun acord sa isi inchida conturile de pe retelele de socializare, nu cumva sa intalneasca pe acolo oameni noi ori sa le dea cine nu trebuie vreun like si au decis sa petreca fiecare weekend, Paste, Craciun si Revelion impreuna. Doar ei doi. Fara parinti, fara prieteni, fara Facebook si fara telefon.

Mai avem cuplul cu profil comun pe retele de socializare. Ce parere aveti despre Ioana si Ionut Dragomir? Pe pagina mea de Facebook arata ca astazi e aniversarea lor. A cui? A lor! Poate e ziua ei de nastere, poate e ziua in care s-au cunoscut sau ziua in care au decis sa isi faca un profil comun pe Facebook. Asadar, La multi ani Ioana si Ionut Dragomir, indiferent ce sarbatoriti!

Despre acele cupluri pe care le cunoaste toata lumea putem scrie la nesfarsit. Voi ce astfel de tipologii mai cunoasteti?

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.67 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cupluri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatii de cuplu

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0